«Динамо» в Іспанії. День 5. Ярмоленко-воротар сильніший за Коваля-нападника

«Динамо» в Іспанії. День 5. Ярмоленко-воротар сильніший за Коваля-нападника

Після сніданку гравці не поїхали до тренувального центру, а залишилися в готелі. Футболісти розмістилися на галявині на території Gran Melia Don Pepe (благо, погода з яскравим сонцем та безхмарним небом ніби сама запрошує до подібних занять), де тренери з фізпідготовки заздалегідь розстелили килимки, й упродовж години виконували вправи на стретчинг, максимально розтягуючи м’язи та готуючи їх до навантажень, які пропонуються на навчально-тренувальному зборі.

А от після обіду на динамівців чекало тренування в Marbella Football Center. Уся робота протягом півторагодинного заняття була із м’ячами. Спочатку гравці влаштували міні-турнір, поділившись на чотири команди, по шість гравців у кожній, та зігравши два півфінали, матч за третє місце та фінал на маленьких полях.

Перемогу святкували «червоні», й на радощах були закарбовані клубним фотографом Андрієм Куцаном в об’єктиві камери.

Після цього для групи гравців тренування закінчилося й вони могли пограти в улюблений теніс-бол, а інші футболісти були поділені на дві команди й уже провели повноцінну двосторонню гру на полі, трохи меншому за стандартне. У ній було зафіксовано нічию, але мировим результатом обмежуватися не стали й виявили переможця в серії пенальті.

Коли тренування добігло кінця, суперечку на полі влаштували затяті друзі Ярмоленко та Коваль. Для цього вони помінялися амплуа – Андрій приміряв воротарські рукавички, а Максим завершував навіси від Морозюка ударами по воротах. Новоспечений воротар один м’яч усе ж пропустив, але загальну суперечку виграв, тим самим змусивши опонента перекидатися через голову на траві.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер