«Динамо» в Іспанії. День 6. Червоний колір – запорука успіху

«Динамо» в Іспанії. День 6. Червоний колір – запорука успіху

Вранці у Marbella Football Center динамівці провели півторагодинне тренування. Виконавши вправи на швидкість та гнучкість, які традиційно проходили у змагальній манері, футболісти перемістилися на сусіднє поле, де провели двосторонку на півполя, але на стандартні ворота.

Дві команди змагалися між собою до першого забитого м’яча, після чого переможець змінював половину, а у гру вступала третя команда. Враховуючи розміри майданчика, гра проходила в дуже інтенсивному темпі, й бувало навіть таке, що команда, ледь зайшовши на поле, за кілька секунд, не зорієнтувавшись, відразу пропускала й змушена була знову спостерігати за діями партнерів збоку.

У підсумку, як і вчора, більш вправними й фартовими виявилися «червоні» (щоправда, вже в іншому складі), й за традицією зробили колективне командне фото переможців.

Ввечері на футболістів чекало теоретичне заняття. Гравці, розмістившись в конференц-залі готелю, впродовж години обговорювали з тренерським штабом тактичні схеми та ігрові ситуації, що відбуваються на футбольному полі, а також розбирали останній матч із «Осієком», в якому динамівцям вдалося здобути перемогу лише на останніх хвилинах. Відзначимо, що після того, як закінчилося загальне теоретичне заняття, тренер голкіперів Михайло Михайлов разом зі своїми підопічними ще впродовж десяти хвилин розбирали суто воротарські моменти.

Вийшовши з конференц-залу, динамівців у холі готелю вже чекав Рауль Ріанчо, який тепло привітався з усіма футболістами, тренерами та адміністративним персоналом. Завтра асистент головного тренера національної збірної буде присутнім на контрольному матчі з «Шаньдун Люнен», аби подивитися в дії на кандидатів до головної команди країни. Відзначимо, що приїзд до Марбельї головного тренера «жовто-синіх» Андрія Шевченка очікується завтра ввечері – на матч із «Люнен» він не встигне, але спаринг із «Хебей Чайна Форчун», запланований на 11 лютого, обов’язково подивиться.

Нагадаємо, що контрольний поєдинок із «Шаньдун Люнен» пройде у п’ятницю, 10 лютого, в Альхесірасі. На вимогу китайської команди він буде закритим для вболівальників та не буде показаний у прямій трансляції. Його початок – о 17:00 (18:00 за київським часом). За всіма подробицями ви зможете стежити у текстовій онлайн-трансляції, а після матчу подивитися найцікавіші моменти матчу на нашому клубному каналі в YouTube, а також в офіційному мобільному додатку.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер