Початок першому тренувальному збору покладено!

Початок першому тренувальному збору покладено!

У футбольному центрі на нашу команду чекав новий смарагдовий красивий та дуже рівно підстрижений газон. Перевзувшись у бутси та вийшовши на нього, гравці відразу оточили сітку з м'ячами. До речі, «біло-сині» будуть тренуватися на цьому зборі офіційними м'ячами Ліги чемпіонів. Дехто почав просто з обміну пасами з партнером, хтось жонглював м'ячем, а інші грали через сітку.

Сергій Ребров, давши гравцям трохи насолодитися грою з м'ячем, покликав усіх до себе та зібрав у коло. У першу чергу він урочисто привітав лікаря команди Андрія Шморгуна та масажиста Василя Ященка з Днем народження. Обидва святкували його в перший день збору. Також Сергій Станіславович привітав Миколу Морозюка з народженням сина під час відпустки.

Далі головний тренер повідомив команді про те, що з перших днів на гравців чекає серйозна робота, причому відразу з м'ячами. Також попередив, що гравці мають три дні, щоб привести свою вагу до норми, а тим, хто не зробить цього, будуть загрожувати штрафи. Сергій Станіславович додав, що кожен має сам контролювати свою вагу, додатково займатися, якщо треба, у тренажерному залі.

До речі, в готелі Kempinski, за словами наставника «Динамо», було вдосконалено спа-комплекс, збільшено тренажерний зал. У день приїзду команди спа-центр працював на годину довше, ніж зазвичай, а значить гравці встигли добре ознайомитися з усіма умовами готелю після нетривалого втягуючого тренування у футбольному центрі.

Праця почалася з бігових вправ під керівництвом тренера з фізичної підготовки. Після розминки гравці приступили до роботи з м'ячами, розділившись на кілька квадратів. Завершилося заняття вправами на стретчинг.

Зазначимо, що вже в перший тренувальний день до команди приєдналися всі легіонери: Домагой Віда, Віторіну Антунеш, Радосав Петрович, Мігель та Жуніор Мораес, які не летіли з командою з Києва, а приїхали безпосередньо до Іспанії. Таким чином, у загальній групі займалися всі гравці, крім тих, які ще відновлюються після ушкоджень та працюють за індивідуальною програмою.

Таким став для динамівців перший день на першому міжсезонному зборі в Іспанії. Завтра в розпорядку дня команди два планові тренування.

* дивіться фотогалерею тренування на офіційній клубній сторінці у Facebook

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер