»Динамо» в Іспанії. Дощ на дорогу

»Динамо» в Іспанії. Дощ на дорогу

Чудова сонячна погода, яка супроводила «Динамо» впродовж усього навчально-тренувального збору в Іспанії, в останні дні остаточно зіпсувалася. На зміну яскравому сонцю та приємному свіжому вітерцю прийшли похмурі хмари та злива.

Ось і сьогодні, у день відльоту до Стамбулу, з ранку йшла сильна злива. У таку погоду, як говориться, і носа за двері не хочеться висовувати. Інша ситуація – футболісти, які готуються до майбутнього надважливого матчу. Кожен тренувальний день у них на вагу золота. Тому, незважаючи на несприятливу погоду, динамівці вирушили на тренування.

Особливо навантажувати своїх підопічних перед дорогою головний тренер, звичайно, не став. Тренувальне заняття зайняло в цілому трохи більше години. Розім'явшись під дощем із Вінченцо Пінколіні, хлопці пограли у своєрідний гандбол, руками перекидаючи м'яча один одному. Наостанок окремо особливу увагу було приділено тактичним напрацюванням – як із гравцями оборони, так і атаки.

Після чого мокрі, але в хорошому настрої, динамівці повернулися до готелю, для того, щоб за кілька годин вирушити до Стамбулу, де доведеться провести перший офіційний матч у 2011 році – з місцевим «Бешикташем».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер