«Динамо» в Іспанії. Гармаш уже забиває!

«Динамо» в Іспанії. Гармаш уже забиває!

Хіба що погодою, яка, на відміну від учорашньої, коли яскраво світило сонце та було доволі спекотно, «порадувала» дощем та поривчастим вітром. Але марнувати час у готелі динамівці не стали, адже кожен день перед першим матчем із «Генгамом» у Лізі Європи зараз на вагу золота.

У тренувальному центрі «біло-сині» провели трохи більше години. Основна увага була приділена стандартам – кутовим та штрафним ударам, під час яких чи то йшла верхова подача, чи то розігрувався м’яч низом. Моделюючи різноманітні ситуації, тренерський штаб разом із футболістами намагаються довести цей важливий елемент у сучасному футболі практично до автоматизму.

Після цього, пізнавши премудрості розіграшу стандартних положень, гравці поділилися на чотири команди та розіграли міні-турнір. На невеличкій ділянці поля, через що швидкість прийняття рішень була дуже високою, утворили четверо воріт зі стійок, і через пас футболісти мали вивести партнера на ударну позицію. Примітно, що у своєрідному фіналі переможний гол на свій рахунок записав Денис Гармаш, який ледь не вперше за час підготовчих зборів брав участь в ігрових вправах разом із усіма.

Завершилося же тренування матчем із теніс-болу між Євгеном Хачеріді та Юнесом Беланда, протистояння між якими ризикує стати ледь не найбільш запеклим на зборі. Щоправда, дограти його їм так і не судилося – за рахунку 11:10 на користь Євгена обох покликали партнери, які чекали вже в автобусі.

Увечері на футболістів чекало теоретичне заняття, яке знову ж таки було присвячене розбору гри французького «Генгаму». А потім, зібравши речі перед завтрашнім від’їздом, динамівці в одному із залів готелю насолодилися переглядом матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА між донецьким «Шахтарем» та німецькою «Баварією». Симпатії футболістів розділилися – хтось уболівав за одну з команд, хтось, як, приміром, Домагой Віда, за своїх друзів, а хтось просто за красивий футбол.

Завтра рано вранці, о 8:00, динамівці виїжджають до аеропорту Малаги, звідки візьмуть курс на Францію. А вже в четвер на них чекає перший офіційний матч у 2015-му році, проти «Генгаму» в Лізі Європи УЄФА.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер