»Динамо» в Іспанії. Ігнатьєв у центрі уваги, Кичак на висоті

»Динамо» в Іспанії. Ігнатьєв у центрі уваги, Кичак на висоті

Після від'їзду гравців збірних із розташування «Динамо» в розпорядженні тренерського штабу залишилося лише 11 футболістів. Утім, відпочивати їм не доведеться – на сьогодні було заплановано два тренування, а завтра доведеться провести матч із «Кубанню» з Краснодару.

На ранковому занятті в центрі уваги опинився Борис Ігнатьєв. На сусідньому з «динамівським» тренувальному полі займалися футболісти «Шаньдун Люен». З деякими з них, у тому числі з тренерського персоналу, Борис Петрович працював під час перебування в китайському клубі у 2001 році. «Ніхао!» – з посмішкою на обличчі привітав одного з помічників головного тренера Ігнатьєв. Наставник же «Шаньдуна», хорват Бранко Іванкович, дуже засмутився, коли дізнався його колишній підопічний Огнєн Вукоєвич учора поїхав з Марбельї – Оггі у 2006-2008 рр. виступав за загребске «Динамо», коли командою керував саме Іванкович.

Однією з традиційних вправ на тренуваннях є гра у квадрат в обмеженому просторі, з використанням одного-двох дотиків. Для успішного виконання завдання необхідно бути постійно в русі, відкриватися для точної передачі від партнера. «Активніше рухаємося!» – підганяє своїх партнерів досвідчений Андрій Несмачний, при цьому сам не поступаючись своїм молодшим одноклубникам.

До загальної групи приєднався Горан Попов. Македонець активно бере участь в ігрових вправах і сподівається зіграти в завтрашньому контрольному матчі. Якщо ж Горан все-таки не зможе вийти на поле, то, за словами Юрія Сьоміна, будуть залучені гравці з інших команд чи зіграє Олег Лужний.

На час своєї відсутності тренер воротарів Михайло Михайлов (нагадаємо, Михайло Леонідович, як і Сергій Ребров, приєдналися до тренерського штабу національної збірної України на Кіпрі) розписав Артему Кичаку програму підготовки. «Залишатися одному мені не в новинку – як на зборах, так і в Києві. Разом із Олегом Романовичем (Лужним – прим.) виконую залишену мені програму, тому жодних проблем з підготовкою не буде», – запевнив Артем перед початком тренування.

Наприкінці ж заняття Кичаку довелося неабияк потрудитися. «Що ти їв уранці?» – поцікавився Попов, дивуючись з реакції голкіпера на удари з лінії штрафного майданчика. Після вчорашньої невдачі зробив правильні висновки Несмачний, і перший успішно реалізував два удари. А «почесне» право збирати м'ячі після тренування в результаті впертої боротьби цього разу отримав Гільєрме.

Сьогодні в Інтернеті з'явилася інформація про те, що кілька гравців «Динамо» можуть допомогти «Зеніту», який завтра побореться з празькою «Спартою» в поєдинку за третє місце на Marbella Cup. Головний тренер нашої команди спростував цю інформацію. «У нас у самих завтра матч, а в моєму розпорядженні лише 10 польових гравців. Ця інформація не відповідає дійсності», – завірив Юрій Сьомін.

Дивіться фотогалерею

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер