»Динамо» в Іспанії. Нінкович і Гільєрме в загальній групі

»Динамо» в Іспанії. Нінкович і Гільєрме в загальній групі

Приїхавши сьогодні вранці на тренування, на динамівців чекала приємна зустріч. На сусідньому полі готувалися до проведення заняття тренери «Аланії» із Владикавказу. Ще зовсім нещодавно Володимир Шевчук та Микола Латиш входили до тренерського штабу «Динамо», коли командою керував Валерій Газзаєв, тепер же усі вони працюють у Владикавказі, щоправда, в різному амплуа. Проходячи на тренувальне поле, футболісти, тренери та адміністративний персонал «Динамо» тепло вітали Володимира Михайловича та Миколу Івановича, активно розповідаючи останні новини. Зазначимо, що Валерій Газзаєв, який на даний момент обіймає посаду президента клубу, має приїхати до Іспанії пізніше.

Як і вчора, футболісти були розділені на дві групи. Футболісти, які брали участь у вчорашньому матчі, намотували кола навколо поля. «Тібі, після м'яча, який ти забив китайцям, взагалі можеш не бігати!» – пожартував Шевченко, побачивши Гіоане, який пробігав поруч. Після пробіжки гравці отримали можливість пограти на маленькому полі в двохсторонці. Зазначаємо, що в ігрових вправах уже брали участь Нінкович та Гільєрме, які останні дні працювали за індивідуальною програмою. Звичайно, участь як Мілоша, так і бразильця в матчі із «Зенітом» виключена.

Сьогодні розташування «Динамо» в Іспанії залишив Летладі Мадубанія. Перед від'їздом південноафриканець поділився враженнями від свого перебування в тренувальному таборі нашого клубу. «Це була велика честь для мене тренуватися поряд із гравцями, яких раніше бачив лише по телевізору, в матчах Ліги чемпіонів. Я багато чому навчився в них за цей час. В порівнянні з Південною Африкою, в «Динамо» велика увага приділяється фізичній підготовці, в ігрових вправах необхідно набагато швидше приймати рішення. Бажаю команді успіхів у найближчих матчах, зокрема, в найближчих матчах Ліги Європи», – сказав на прощання Летладі.

Нагадаємо, що на сьогодні запланований завершальний матч на зборі в Іспанії, проти чемпіона Росії – пітерського «Зеніту». Початок о 18:00 за київським часом.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер