»Динамо» в Іспанії. Нове амплуа Юссуфа

»Динамо» в Іспанії. Нове амплуа Юссуфа

Попри те, що сьогодні у команди ігровий день, тренерський штаб «Динамо» запланував для своїх підопічних ранкове тренування. Природно, для тих футболістів, які будуть брати участь у матчі з китайським «Шаньдун Люнен», було передбачене легке заняття.

Розтягнувшись і побігавши з Вінченцо Пінколіні, динамівці розділилися на дві групи. Основна, яка у сьогоднішньому спарингу участі не буде брати, активно попрацювала над тактичними розіграшами м'яча, використовуючи багато передач на короткі та довгі відстані. Також був розподіл і за амплуа. Гравці групи атаки пробивали по воротах після передач із флангів. Найефектнішим ударом, зльоту у дев'ятку, відзначився Артем Мілевський, що негайно було відзначене партнерами у вигляді схвальних вигуків.

На протилежній половині поля в новому амплуа вирішив спробувати себе Айїла Юссуф. Одягнувши воротарські рукавички, нігерієць зайняв місце на лінії воріт. Звичайно, захищати ворота в якості гравця лінії оборони в Айїли виходить набагато ефективніше, але можна бути впевненим, що за необхідності Юссуф замінить голкіпера і докладе всіх зусиль, щоб професійно впоратися зі своїми новими обов'язками.

Цікаве змагання влаштували Денис Бойко та Сергій Ребров. Голкіперу необхідно було зловити м'яча «намертво» після ударів Сергія Станіславовича з дальньої відстані. Виходило – і тренер мав перекидатися через голову, не виходило – перекидуватися мав сам Денис, а якщо при цьому пропускає, то й зовсім два. У результаті Денис так і не зміг змусити Реброва перекидатися, а ось його колезі, Максиму Ковалю, який підключився до вправи пізніше, одного разу таки вдалося зафіксувати м'яча після гарматного удару.

Після цього динамівці вирушили до готелю, а вже за кілька годин повернуться до тренувального комплексу, де відбудеться матч із китайським «Шаньдун Люнен».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер