«Динамо» в Іспанії: останній передігровий день

«Динамо» в Іспанії: останній передігровий день

Команда провела два тренування у Футбольному центрі Марбельї – ранкове та вечірнє. Обидва складалися з великої кількості роботи з м'ячем.

Ранкова сесія завершилася міні-турніром, гравці були поділені на три команди та змагалися на маленькому полі, при цьому команда-переможниця залишалася на полі. Перемогу здобули хлопці в червоних манішках, які залишалися у грі довше за всіх.

А вечірнє тренування завершилося незвичною двосторонкою – вже в повних складах, але на полі, вдвічі меншому за стандартне, що забезпечило більшу інтенсивність цій вправі.

У неділю «Динамо» проведе свій передостанній контрольний матч на першому зборі. Суперником команди Сергія Реброва буде південнокорейський «Сувон Самсунг Блувінгз», з яким «біло-сині» зустрічалися рік тому, причому на тому ж полі.

Гра пройде не на стадіоні в сусідньому містечку Сан Педро де Алькантара, як планувалося раніше, а у Футбольному центрі на тренувальному полі «Динамо», оскільки в Сан Педро газон на даний момент перебуває не в найкращому стані.

* фоторепортаж вечірнього тренування 28.01

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер