»Динамо» в Іспанії. Відпочинок для гравців збірних, реванш Лужного

»Динамо» в Іспанії. Відпочинок для гравців збірних, реванш Лужного

Сьогоднішнім днем для «Динамо» розпочався завершальний тиждень тренувального циклу перед першим матчем із «Бешикташем». У суботу та неділю команда проведе товариські матчі, а два дні до спарингів будуть тренуватися в двохразовому режимі.

Після інтенсивних бігових вправ, якими традиційно навантажує хлопців на тренуваннях Вінченцо Пінколіні, футболістам було запропоновано попрацювати з м'ячем. Акцент робився на використання пресингу. «Активніше атакуємо того, хто володіє м'ячем!» – керував діями підопічних Юрій Сьомін. Також працювали футболісти і по групах. Захисники під керівництвом Олега Лужного выдпрацьовували техніку розіграшу м'яча, використовуючи всю ширину поля, а футболісти атаки, яких набралося лише троє (Шевченко, Гіоане та Маграо), били по воротах із різних позицій.

Учора ввечері до розташування «Динамо» прибув Мілош Нінкович. Сербський півзахисник відновлювався на батьківщині після травми гомілкостопа, яку отримав на першому зборі в матчі з «Маккабі». Результат, як говориться, можна побачити – зараз він вільно пересувається, і на тренуваннях вже виконує бігові вправи.

«Через три-чотири дні, гадаю, Мілош зможе приєднатися до загальної групи. У найближчих спарингах, а також у поєдинку з «Бешикташем» у Стамбулі, головний тренер не розраховує на півзахисника. Ближче до матчу-відповіді будемо дивитися на його стан. А зараз йому необхідно виконувати більше вправ на балансування, щоб розробляти ушкоджений гомілкостоп», – оцінив стан Нінковича за підсумками першого заняття на нинішньому зборі італійський фахівець із фізпідготовки.

Після обіду до розташування команди повернулися гравці збірних. У зв'язку з тривалим перельотом, футболістам було надано відпочинок і на вечірнє тренування вони разом із командою не поїхали. Усі хлопці залишилися в готелі для проходження відновлювальних процедур у басейні та спа-центрі. Також до команди приєднався і півзахисник Сергій Рибалка, який напередодні відіграв за молодіжну збірну в товариському матчі з Росією.

Вечірнє ж тренування завершилося очікуваним матчем-реваншем у теніс-бол між Олегом Лужним та Гораном Поповим, для якого спеціально вранці відновили розмітку. Симпатії футболістів, тренерів та адміністративного персоналу, які спостерігали за суперництвом, звичайно, розділилися. По ходу матчу влучні удари Лужного неодноразово викликали оплески «глядачів», і підсумкова перемога Олега Романовича виглядала цілком закономірним результатом наполегливого протистояння.

Фотогалерея тренування

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер