«Динамо» в Іспанії. Біг, стретчинг, тактика

«Динамо» в Іспанії. Біг, стретчинг, тактика

Аби потренуватися, динамівцям не довелося їхати до футбольного центру Марбельї. Тренування, яке включало в себе стретчинг та пробіжку, відбулося в готелі та біля нього. Як ми вже повідомляли, погода в останні дні зіпсувалася, а сьогодні всю першу половину дня був дощ, який час від часу переростав у справжню зливу. Тому рішення не їхати до тренувального центру футболісти оцінили із неприхованим задоволенням.

Втім, попрацювати їм усе ж таки довелося. Спочатку гравці зайшли до зали із промовистою назвою «Пікассо». Велике приміщення із дзеркалами по периметру якнайкраще підходить для групових занять. Розклавши килимки для занять фітнесом, футболісти в повному складі виконали, повторюючи за тренером із фізпідготовки Віталієм Кулибою, комплекс вправ, спрямований на укріплення різних груп м’язів.

За тим, як вони виконують пропоновані вправи, спостерігали тренери на чолі із Сергієм Ребровим. «Попереду, 10 та 11 лютого, на нас чекають два дуже серйозних матчі. Тому ці два дні, що залишаються до спарингів, ми маємо добре попрацювати, із повною викладкою», – звернувся до своїх підопічних Сергій Станіславович.

Після занять у залі футболісти вийшли на набережну та виконали пробіжку вздовж прибережної лінії Середземного моря, яке сьогодні, до речі, було дуже неспокійним, накочуючи одна за одною на берег хвилі. Бігти довелося по ґрунтовці, яка відчутно розмокла від дощу, тому після того, як футболісти повернулися до готелю, за тим, наскільки заляпаними в них були ноги, можна було зробити висновок, хто з якою інтенсивністю виконував пробіжку. Відразу заспокоїмо всіх уболівальників – динамівці відпрацювали добросовісно й ноги були заляпаними від ґрунтовки в усіх.

Повернувшись до готелю, футболісти відпочили, а перед вечерею відвідали теоретичне заняття, яке тривало годину. На ньому тренерський штаб розібрав разом із гравцями два останніх матчі, вказавши на припущені помилки, а також указав на певні тактичні моменти, які мають стати в нагоді в подальших іграх, у тому числі й офіційних.

На завтрашній день у розкладі «Динамо» так само одне тренування, після чого на футболістів чекають чергових два контрольних матчі – 10 лютого проти «Вікторії» з Плзеня, а 11-го суперником киян стане угорський клуб «Академія Пушкаша».

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер