«Динамо» в Іспанії: перший день другого збору

«Динамо» в Іспанії: перший день другого збору

Рано вранці більша частина команди (ті гравці, які поверталися до Києва на три вихідні дні між зборами) вилетіли з аеропорту “Бориспіль” до Малаги чартерним рейсом.

Захмарене небо над Києвом із холодним дощем та температурою близько 0°C за майже п’ять годин польоту, які переважна більшість гравців провели у сні, змінилися на сонячну та навіть дуже теплу погоду, яка супроводжувала динамівців у дорозі від Малаги до Марбельї.

Утім, уже ввечері в Іспанії панувала прохолодна погода, комфортна для старту другого етапу підготовки до весняної частини сезону. Відновивши сили після перельоту в готелі Gran Meliá Don Pepe, який на найближчі два тижні стане для нашої команди тимчасовою домівкою, гравці вирушили на тренування до Футбольного центру Марбельї.

В Іспанії команда зібралася в повному складі, до неї приєдналися всі ті гравці, які не поверталися до столиці України після першого збору. До слова, з легіонерів до Києва повертався Тамаш Кадар. 

Поле, на якому готується команда Олександра Хацкевича, чекало гравців практично в ідеальному стані. За три дні відсутності ніхто на цьому полі не тренувався, а лише проводились відновлювальні роботи.

Після установки Олександра Хацкевича всі гравці дружно привітали Дениса Бойка, який напередодні відзначив свій День народження, влаштувавши йому “коридор пошани”.

Потім футболісти розігріли м’язи, провівши інтенсивну розминку під керівництвом тренера з фізичної підготовки. Далі команда сконцентрувалася на основній частині тренування - відпрацюванні тактичних вправ, для чого гравці вдягнули манішки різних кольорів. Наостанок гравці виконали необхідний обсяг бігової роботи.

Ось так розпочався другий тренувальний збір київського “Динамо” в Марбельї. Найближчі два дні робота набиратиме оберти - по два тренування, ранкове та вечірнє. А в суботу, 2 лютого “біло-сині” проведуть перший контрольний матч на другому зборі і четвертий загалом у цьому році - проти софійського ЦСКА.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер