»Динамо» в Іспанії: підготовка розпочалася

»Динамо» в Іспанії: підготовка розпочалася

Сьогодні футболісти і тренерський штаб «Динамо» прибули до Іспанії, де готуватимуться до повторного матчу 1/16 фіналу Кубка УЄФА з «Валенсією». Персонал готелю «Westin La Quinta» тепло зустрів делегацію українського клубу: не пройшло і тижня з тих пір, як динамівці поїхали до Києва – і тут нова зустріч! Недивно, що футболісти розмістилися переважно в тих же номерах, які займали на другому навчально-тренувальному зборі.

Вибір місця підготовки до повторного матчу з «Валенсією» недивний. У Києві залишатися не було сенсу – морозна погода зробила свою «чорну» справу, а покриття в манежі все ж таки відрізняється від природного. Тому кращого місця для тренувань, ніж південь Піренейського півострова, вигадати в цей час року неможливо. Та й матч, усе ж, доведеться грати з іспанською командою, тому підготовку все ж таки краще проводити на ворожій території.

Перед тренуванням головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін звернувся із напутнім словом до своїх підопічних: «Хлопці, я хочу, щоб ви налаштувалися на серйозну роботу. Як показав перший матч із «Валенсією», нам у кожному окремо взятому епізоді не вистачає зовсім трохи. Проте, не варто опускати руки. Повторний матч також розпочнеться з рахунку 0:0, і в нас із «Валенсією» рівні шанси вийти до наступного раунду. Тому – за роботу!».

Перше тренування мало втягувальний характер і тривало годину. Не брав участі в ньому лише Ісмаель Бангура, якого турбує давнє ушкодження, через яке гвінейський нападник тренувався за індивідуальною програмою на другому навчально-тренувальному зборі та пропустив перший матч із «Валенсією». Для решти футболістів в наступні дні жодних послаблень не передбачається – всі об'єднані єдиною метою і з розумінням ставляться до пропонованих навантажень. Про ексклюзивні новини підготовчого періоду читайте і дивіться (у розділі «Відео») на нашому сайті.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер