«Динамо» в Іспанії. День народження РАУЛЯ та повернення Андрія ЯРМОЛЕНКА!

«Динамо» в Іспанії. День народження РАУЛЯ та повернення Андрія ЯРМОЛЕНКА!

Ранок же суботи розпочався з привітань, які приймав із нагоди Дня народження асистент головного тренера Рауль Ріанчо. Хтось підходив на сніданку та тиснув руку, хтось дружньо хлопав по плечу, а хтось міцно обіймав іспанця – усі привітання були від щирого серця, які Рауль приймав із звичною для нього широкою посмішкою. А от по приїзду до тренувального центру вже було не до привітань, адже всі включилися у роботу – як футболісти, так і сам Рауль, який активно підказував та жестикулював перед футболістами, що виконували різноманітні вправи.

Після відпочинку добра половина тренування була присвячена вправам на фізичні кондиції. Знову бар’єри, стійки, фішки, прискорення на максимальних швидкостях – усе це дуже добре знайоме футболістам за дні, проведені на тренувальному зборі. Звичайно, подібна робота не дуже подобається гравцям, але в той же час вони розуміють, що без неї нікуди, й, стиснувши зуби, виконують усі вправи без зайвих слів.

А от ігрові вправи для них завжди в радість. Перейшовши від фішок та бар’єрів до м’ячів, втома від біганини немов зникла. А коли тренери вигадують цікаві змагання – це вдвічі цікаво. Приміром, сьогодні футболісти намагалися пройти опонента один в один, після чого вийти на ударну позицію та прицільно пробити по воротах. Причому, захисники не лише оборонялися, а нападники атакували, але й навпаки.

Після цього футболісти перейшли до двохсторонки вісім на вісім, поділившись на три команди. До складу «зелених» увійшли Хачеріді, Теодорчик, Андрієвський, Ярмоленко, Макаренко, Петрович, Гармаш та Гусєв, команду «синіх» склали Данило Сильва, Бурда, Віда, Корзун, Буяльський, Гонсалес, Яковенко та асистент тренера Федоров, а за «червоних» грали Ягодінскіс, Драгович, Рибалка, Сидорчук, Антунеш, Мігель, Мякушко та Яремчук. Відзначимо, що Мораес не брав участі у міні-турнірі, відчувши дискомфорт у м’язі стегна, тому спостерігав за тим, як грають партнери, зі сторони.

Кожен міні-матч тривав до забитого м’яча або три хвилини. Хто пропускав, поступався місцем на полі третій команді, в разі нічиєї поле залишала та команда, яка перебувала у грі довше. Перші три спаринги виграли «зелені» (голи забивали Ярмоленко, Теодорчик, Гармаш), потім ініціативу перехопили «сині», вигравши чотири рази поспіль (Корзун, Данило Сильва, Буяльський, Гонсалес), після чого знову три перемоги здобули «зелені» (Макаренко, Теодорчик-2). В останніх п’яти серіях чотири завершилися без забитих м’ячів, ще одну перемогу здобули «сині» над «червоними» (Гонсалес), але в загальному підсумку поступилися «зеленим», які з шістьма перемогами стали тріумфаторами (у «синіх» – п’ять).

Однією з приємних новин стало повернення до загальної групи Андрія Ярмоленка, який без жодних обмежень брав участь як у бігових вправах, так і в ігрових. Помітно було, що поки Андрій намагається уникати жорстких зіткнень, та й партнери розуміють це, граючи доволі обережно, але при цьому по обличчю самого Ярмоленка було помітно, наскільки він радий повернутися до повноцінної роботи.

Завтра у «Динамо» запланований п’ятий контрольний матч на нинішньому зборі. Із болгарським «Літексом» динамівці зіграють у містечку Коїн, що розташоване у півгодині їзди від Марбельї. Трохи змістився час початку матчу – за прохання представників болгарської команди він розпочнеться не о 15.00 за київським часом, як анонсувалося раніше, а на годину раніше – о 14.00 (13.00 за місцевим).

У прямій трансляції, як завжди, цей поєдинок, як і попередні, буде показано на каналі Динамо Київ у Youtube.

* дивіться фоторепортаж цього тренувального дня на офіційних клубних сторінках у Facebook та ВКонтакте

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер