«Динамо» в Іспанії. Ранок другого дня

«Динамо» в Іспанії. Ранок другого дня

Потім уся команда збирається за сніданком. Зазвичай одним із перших прокидається тренер воротарів Михайло Михайлов. Також сьогодні одним із перших до зали спустився, щоб якомога швидше включитися в роботу, Георгій Бущан, який прибув до розташування команди напередодні пізно ввечері. Таким чином, починаючи з сьогоднішнього дня, команда продовжує підготовку вже в повному складі – 25 польових гравців та чотири воротарі.

Ранковому тренуванню передувала тривала установка, після якої команда вирушила до футбольного центру. Там уже був підготовлений інвентар для виконання різних силових вправ – гантелі, гирі, троси, степ-платформи. До подібної роботи і навантажень під час зборів футболісти вже звикли, проте кожне міжсезоння тренери з фізичної підготовки додають до знайомого гравцям набору якісь нові вправи.

Половину півторагодинного заняття команда провела на цьому майданчику, а потім перемістилася на велике поле, приступивши до роботи з м'ячами. Активна гра у дотик у квадратах швидко допомогла відволіктися від силових навантажень, адже гравці віддалися улюбленій справі. Ні на хвилину не переставав робити підказки своїм підопічним Сергій Ребров, і загалом друга частина тренування була не менш інтенсивною і насиченою.

У цей час голкіпери виконували спеціальні вправи на сусідньому полі. Також окремо, під керівництвом тренера з фізпідготовки, займався Валерій Федорчук, єдиний гравець, який ще не готовий працювати у загальній групі, за винятком Данило Сильви, який узагалі не полетів на збір через травму.

Лише після закінчення заняття гравці дозволили собі розслабитися, від душі привітавши з днем народження сьогоднішнього іменинника – Миколу Морозюка. Миколі належало пройти крізь живий «коридор» з партнерів по команді, кожен із яких хотів потріпати його за вуха. Цей веселий момент дозволив гравцям трохи відволіктися від роботи, однак уже ввечері на них чекає нове заняття, яке обіцяє бути не менш насиченим.

*фото А. Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер