»Динамо» в Іспанії. В очікуванні гравців збірних

»Динамо» в Іспанії. В очікуванні гравців збірних

Сьогоднішній день вийшов для динамівців «розвантажувальним». Після проведеного вчорашнього поєдинку з «Кубанню» (0:0) було заплановане лише одне ранкове тренування. Як Юрій Сьомін і обіцяв, було воно вкороченим.

Спочатку з футболістами «плідно» попрацював Вінченцо Пінколіні. Після фізичних навантажень, отриманих під час спарингу, відновлювальні вправи просто необхідні. Стретчинг, під час якого добре розробляються м’язи, пробіжки з різною інтенсивністю навколо тренувального центру – як говориться, саме те, що необхідно футболістам на даний момент.

За окремою програмою працював Андрій Шевченко. Під керівництвом Бориса Ігнатьєва нападник активно відпрацьовував прийом та обробку м’яча, а також удари по воротах. Борис Петрович запропонував Андрію, накидаючи м’яча, поцілити з лінії воротарського майданчика в поперечину, при цьому не давши опуститися м’ячу на землю. Завдяки цьому доволі одноманітна вправа вийшла цікавою та захоплюючою.

«Свого часу Андрію оперували коліно, і тепер упродовж усієї кар’єри в нього періодично виникають загострення. Зараз фізичний стан Андрія, з його же слів, покращується з кожним днем, настрій відмінний. Гадаю, за кілька днів він буде вже в загальній групі. Дуже добре, що Андрій пропустив збір національної команди, який у ці дні проходить на Кіпрі, оскільки зможе найкращим чином підготуватися до офіційних матчів», – розповів про функціональний стан Шевченка клубний лікар Леонід Миронов.

Після тренування футболісти отримали можливість пограти в улюблений усіма теніс-бол. На майданчику розгорнулося принципове суперництво – Горан Попов кинув виклик Олегу Лужному. В одній партії, до 15-ти очок, у результаті впертої боротьби успіх святкувала молодість. Але Олег Романович здаватися не звик, і завтра пообіцяв узяти реванш у македонського легіонера.

Увечері ж кожен із футболістів міг робити все, що заманеться. Хтось виявив бажання поїхати до міста і зробити покупки, хтось вирішив пройтися набережною і подихати морським повітрям, інші ж вирішили залишитися в готелі і гарненько відпочити, оскільки надалі такої можливості може й не бути. Завтра до розташування команди повернуться гравці зі своїх збірних, і команда збереться в повному складі. Попереду – фінальний етап підготовки до матчів із «Бешикташем» та поновлення чемпіонату України.

Дивіться фотогалерею

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер