«Динамо» в Іспанії. Тренування з емоційним забарвленням

«Динамо» в Іспанії. Тренування з емоційним забарвленням

По приїзду до тренувального центру динамівці побачили, які наслідки після себе залишила вчорашня негода. Зокрема, по периметру поля було розірвано кілька секцій сітки, ще в кількох місцях були величезні дірки. А от стан полів нарікань не викликав, і, як завжди, був близьким до ідеального.

На початку заняття футболісти побігали трохи більше, ніж зазвичай, охопивши не лише своє поле, але й кілька сусідніх. Після цього, зібравшись у центральному колі, виконали вправи на стретчинг, а також пограли у розширену версію звичайного квадрату. Утворивши велике коло, гравці перепасовувалися між собою, а троє футболістів, які були всередині, намагалися при цьому забрати кулю.

У другій частині тренування динамівці були поділені на дві групи. У той час, як одна займалася стретчингом під керівництвом тренера з фізпідготовки, інша грала на сусідньому полі в теніс-бол. Емоції, як зазвичай, зашкалювали. Напевно, тільки в цій грі можна побачити, як нападник Теодорчик виконує роль останнього захисника, рятуючи неймовірні м’ячі на задній лінії, або як захисник Данило Сильва неймовірним ударом «ножицями» вганяє м’яча у майданчик суперників.

За всіма веселощами партнерів зі сторони спостерігав нападник Жуніор Мораес, який займався під керівництвом тренера-реабілітолога. Після того, як кілька днів тому бразилець відчув біль у м’язі, він разом із лікарем з’їздив на обстеження до лікарні, але, на щастя, нічого страшного у нього не виявили. Щоправда, три-чотири дні Жуніору доведеться тренуватися індивідуально.

* дивіться фоторепортаж цього дня тренувань на офіційних клубних сторінках у Facebook та ВКонтакте

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер