»Динамо» в Іспанії. Всі зібралися!

»Динамо» в Іспанії. Всі зібралися!

Сьогодні вперше після повернення футболістів із розташування збірних тренерському штабу вдалося зібрати команду в повному складі. Тренування розпочалося зі слів Юрія Сьоміна, який привітав гравців української збірної з перемогою на турнірі на Кіпрі. «У принципі, всі хлопці виступили непогано. А позитивний настрій нам зараз дуже потрібен», – зазначив Юрій Павлович, тримаючи промову перед підопічними.

Перше тренування разом із основним складом проводив Сергій Рибалка. 20-річний футболіст намагався не нітитися серед більш іменитими партнерами, відпрацьовуючи кожен епізод до кінця. «Головне, що у Сергія є талант, яким, сподіваюся, він скористається, і бажання працювати. Те, що він робив у «Динамо-2», – це одне, тут же зовсім інший рівень. Кожному молодому футболісту, який потрапляє до першої команди, необхідно перелаштовуватися. Гадаю, з тим же підходом, із яким він працював у «Динамо-2», у нього має все скластися. Приклад же Сергія є показовим для інших молодих хлопців, які в майбутньому також мають усі шанси потрапити до обойми першої команди», – зазначив Сергій Ребров, який не так давно працював у тренерському штабі «Динамо-2».

Також у загальній групі, без будь-яких обмежень тренувався Тарас Михалик. Захисник отримав ушкодження по ходу матчу проти збірної Швеції, але дограв матч до кінця. «Справді, після «зустрічі» з Ібрагимовичем нога дуже боліла. Але завдяки вмілим діям лікарів та масажистів «Динамо» я вже не відчуваю жодного дискомфорту», – запевнив Тарас за підсумками тренувального заняття.

Власне, по ходу тренування футболісти були розділені на «зелених» і «синіх». Впродовж двохсторонки тренерський штаб відпрацював різні схеми ведення гри – тримання м'яча, пресинг, відкривання у вільну зону, швидкий вихід із оборони до контратаки, забігання по флангах і, звичайно, завершальні удари по воротах. На кожній ділянці поля велася серйозна боротьба, ніхто не хотів поступатися навіть в окремих епізодах. Так, в єдиноборстві з Хачеріді постраждав Мілевський – отримавши удар по стегну правої ноги, Артем не зміг продовжити тренування, навіть незважаючи на оперативно надану допомогу. Втім, побоюватися з приводу здоров'я нападника немає підстав – уже після приїзду до готелю Артем спокійно пересувався, і біль у нозі вже не турбував.

Компанію Мілошу Нінковичу, який продовжує виконувати пробіжки навколо поля і тим самим підводить свій гомілкостоп до оптимального стану, склав Гільєрме. У бразильця лікарі діагностували судому привідного м'яза, тому кілька днів нападнику доведеться займатися окремо від загальної групи.

Зазначимо, що завтрашній поєдинок із чемпіоном Китаю 2010 року, «Шаньдун Люнен» із Цзинаня, відбудеться о 17:00 за київським часом. За текстовою он-лайн трансляцією спарингу ви зможете стежити на нашому сайті.

Фотогалерея тренування

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер