»Динамо» в Ізраїлі зустрічали шампанським

»Динамо» в Ізраїлі зустрічали шампанським

Лише ступивши на ізраїльську землю, на обличчях динамівців мимоволі з’явилися посмішки. Після похмурої та морозної київської погоди яскраве сонце Землі обітованої приємно тішило око, куртки швидко перейшли з плечей до сумок, а вид гравців мимоволі викликав питання: «Невже в такому благодатному краї потрібно проводити таку стомливу підготовку до сезону»?. Втім, роздумами на подібні теми професійні спортсмени собі голови не забивають. Перед командою поставлена серйозна мета, потрібно повертати колишні позиції. Саме для цього команда виїхала з галасливого Києва до тихого та благодатного Ейлату, де створені просто блискучі умови для тренувань та відпочинку.

В неділю об 11:15 зафрахтований «Динамо» літак приземлився в аеропорту Овда. Спочатку це був військовий аеродром, проте бурхливий розвиток курорту Ейлат останніми роками все частіше змушує використовувати можливості аеропорту в мирних цілях, раз по раз доставляючи до найпівденнішої точки країни туристів із різних куточків земної кулі. Гравці та тренери швидко пройшли паспортний контроль, чекаючи в автобусі на виїзд до готелю. Чекати довелося хвилин десять – прискипливі прикордонники причепилися до Юссуфа, багаторазово перевіряючи, чи гідний нігерієць ступити на територію їхньої країни. До ситуації довелося втрутитися Резо Чохонелідзе, знання іноземних мов і досвід дипломатії якого допомогли швидко врегулювати всі питання.

Мешкати в Ейлаті делегація «Динамо» буде у п’ятизірковому Herods Palace. Дванадцятиповерхова будівля виконана у східному стилі, названа, як нескладно здогадатися, на честь царя Ірода, і розташовано на відносно великій за місцевими мірками території, прямо на березі Червоного моря. Адміністрація готелю підготувалася до візиту киян з усією серйозністю. Біля входу офіціанти зустрічали гостей шампанським, а на столику із легкою закускою із фруктів привертав увагу торт у формі футбольного поля із статуетками футболістів та надписом «Welcome Dynamo Kiev!!!». Охочих покуштувати благородний спиртний напій серед гравців і тренерів не знайшлося, а ось у ласощах собі не відмовили. Трохи пізніше, пообідавши та відпочивши, о 16:30 неділі в команди було призначено виїзд на тренування.

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Ізраїлю

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер