»Динамо» в Києві: робота без вихідних

»Динамо» в Києві: робота без вихідних

Другий навчально-тренувальний збір залишився позаду, в неділю вночі делегація «Динамо» повернулася з Іспанії до Києва. Вже в середу футболістам «Динамо» доведеться провести перший офіційний матч у 2009 році – в рамках 1/16 фіналу Кубка УЄФА в гості до нашої команди завітає іспанська «Валенсія».

У зв'язку з наближенням першого матчу проти іспанського клубу футболісти «Динамо» працюють без вихідних. Незважаючи на пізнє прибуття до Києва, вже на 12 годину дня неділі був запланований збір на заміській базі команди в Конча-Заспі. Спершу гравці пройдуть відновлювальні процедури, після чого тренуватимуться в звичайному режимі.

Відзначимо, що додому «Динамо» повернулося без сенегальця Папа Діакате, який прямо зі зборів вирушив до Бельгії до доктора Мартінса на операцію. А вже в Києві до команди приєднається нападник Максим Шацьких, який пропустив другі збори через підготовку й участь у відбірковому матчі чемпіонату світу-2010 за свою національну збірну.

Нагадаємо для ЗМІ, що 17-го лютого о 17:00 на тренувальній базі ФК «Динамо» (Київ) в Конча-Заспі (конференц-зал, 3-й поверх) розпочнеться передматчева прес-конференція за участю головного тренера Юрія Сьоміна й одного з гравців команди. Після цього, з 17:30, представники ЗМІ запрошуються на тренування динамівців (відкриті перші 15 хвилин).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер