“Динамо” в Лізі чемпіонів! Усьоме поспіль!

“Динамо” в Лізі чемпіонів! Усьоме поспіль!

Футболісти київського “Динамо” впевнено переграли своїх загребських одноклубників у матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів і всьоме поспіль вийшли до групового раунді престижного турніру.

Повторний матч проти загребців на невгамовному “Максимірі”, як не дивно, пройшов дуже спокійно. Олексій Михайличенко здивував зі стартовим складом, але його атакуюча модель (з розігруючими Гіоане та Белькевичем, трьома центрбеками і двома лінійними) повністю себе виправдала.

Тіберіу та Валентин подовгу контролювали м’яч у центрі поля, Гусєв і Несмачний переграли своїх опонентів на флангах, а гравці лінії атаки Ринкон і Шацьких довели справу до логічного закінчення, забивши кожен по голу.

Повівши на 70-й хвилині з перевагою у два м’ячі, гості відійшли до оборони, де невимушено останні двадцять хвилин відбивали атаки Кранчара і компанії.

Таким чином динамівці Києва усьоме поспіль потрапили до групового турніру Ліги чемпіонів, а своїх суперників наші улюбленці дізнаються у четвер (28 серпня, о 17.00 за київським часом) під час жеребкування у Монако.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер