»Динамо» в Луганську: потрібна перемога і хороший настрій

»Динамо» в Луганську: потрібна перемога і хороший настрій

Кожна виїзна гра для «Динамо» в нинішньому році схожа на випробування. Лише два набраних очки у трьох матчах – ритм далекий від чемпіонського. Тим не менш, у команди є всі шанси реабілітуватися за березневі невдачі, успішно провівши вісім ігор, що залишилися. Перша з них – на виїзді проти «Зорі».

До Луганська делегація «Динамо» прибула у п’ятницю ввечері. Незважаючи на пізній час, в аеропорту команду зустрічали кілька десятків уболівальників і журналісти. Динамівці оперативно пройшли контроль, отримали багаж і, приділивши кілька хвилин колекціонерам автографів, пройшли до наданого приймаючою стороною автобусу.

Кілька десятків хвилин нічним містом вистачило, щоб дістатися з аеропорту до готелю «Дружба». У суботу вранці в розкладі динамівців сніданок, ранній обід, установка і виїзд на гру. Адже від готелю до стадіону «Авангард» зовсім недалеко, близько десяти хвилин.

На гру із «Зорею» Валерій Газзаєв узяв 18 футболістів. Радує, що в їхньому числі Мілош Нінкович, який встиг відновитися після невеликого ушкодження в останній грі. Також в «обіймі» молоді Кирило Петров і Денис Гармаш. У Києві залишилися дискваліфіковані Маграо і Хачеріді, а також Гусєв, Кравець і Богуш, які відновлюються після травм.

Навряд чи тренерському штабу доведеться пояснювати гравцям, наскільки важлива перемога в майбутньому матчі. Не маючи права на невдачу, динамівці просто зобов’язані вивезти з Луганська три очки. А разом із ними і гарний настрій на подальші два дні, які будуть у футболістів вихідними.

Інформаційний відділ «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер