»Динамо» в Марбельї, день четвертий: уроки Петровича

»Динамо» в Марбельї, день четвертий: уроки Петровича

Початок нового робочого тижня пройшов для динамівців, які готуються до сезону в Іспанії, непомітно. Вихідні для гравців і тренерів були лише за календарем, а в графіці підготовки – ранкове і вечірнє тренування, контрольна гра. В понеділок погода в Марбельї змінилася. Стало холодніше, з моря пішов вітер.

Похмура погода не змінила плани динамівців відзначити купанням у Середземному морі одне з дванадцяти головних християнських свят – Хрещення Господнє. Відразу після ранкового тренування Юрій Сьомін, Валерій Зуєв і Сергій Краковський занурилися в далеко не спокійне море, продемонструвавши приклад іншим. Минулого року в цей же час команда готувалася в сонячному Ейлаті, де викупалася більше половини команди, в тому числі й теплолюбних бразильців. Зараз же за всіх «відбували» тренери. Як відзначив Сергій Краковський, температура води в морі близько 15 градусів.

Десять днів асистентом Юрія Сьоміна працює заслужений тренер РРФСР Борис Ігнатьєв. Борис Петрович, або просто Петрович, як його називають у команді, відразу взявся за справу, познайомився із гравцями і персоналом, бере активну участь у тренуваннях. Незважаючи на поважний вік, Ігнатьєв на власному прикладі демонструє футболістам ігрові прийоми і хитрощі, багато спілкується. В процесі тренування, так само як і після них, іменитий тренер прагне велику увагу приділяти роботі із молоддю. Ігнатьєв відзначає, що випускники динамівської школи Кравець, Допілка, Морозюк, Сахневич, Зозуля і Ярмоленко, які тренуються на зборі, добре підготовлені й можуть у перспективі стати гравцями основного складу. Розширене інтерв'ю з новим помічником Юрія Сьоміна читайте найближчим часом на клубному сайті.

26-го січня за контрольним матчем «Динамо» – «Легія» буде спостерігати один із тренерів збірної України Вадим Євтушенко. Асистент Михайличенка прибуде до Марбельї подивитися в грі кандидатів до головної команди країни. Нагадаємо, що 10 і 11 лютого збірна України зіграє два матчі в рамках Міжнародного турніру на призи Футбольної асоціації Кіпру.

З приємних новин із табору «Динамо» відзначимо повернення до загальної групи Вукоєвича і Зозулі, які залікували мозолі на ногах. У деяких вправах бере участь Нінкович, після чого продовжує працювати за індивідуальною програмою. На цьому тижні лікарі чекають хороших новин і від воротаря Богуша.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер