»Динамо» в Марбельї, день п'ятий: завдання на січень

»Динамо» в Марбельї, день п'ятий: завдання на січень

За щоденними тренуваннями непомітно пройшла перша третина підготовчого збору «Динамо» в Іспанії. Організаторами поїздки створені максимально комфортні умови для тренувань і відновлення, тому гравці та тренери можуть повністю зосередитися на виконанні робочих завдань. А вони перед командою поставлені чималі.

Перша, січнева, частина підготовки команди до другої частини сезону проходить на тлі великих фізичних навантажень. Юрій Сьомін так і сказав, що зараз головним завданням є «підняти за рахунок об'єму робіт і великих навантажень фізичний стан гравців». Динамівці втомлюються на тренуваннях, про що можуть розповісти в приватних бесідах. Але під час занять всі працюють у групі, про скарги навіть мови не ведеться. Видно, що досвідчені гравці легше переносять високі навантаження. Організм звик, та і з віком з'являються маленькі хитрощі, в тому числі і у відновлювальних процедурах. До речі, у складі делегації до Іспанії відправилися п'ять масажистів. Троє з них працюють із першою командою на постійній основі, а двоє залучені з «Динамо-2». Послуги масажистів, мабуть, є найбажанішими в ці дні. Прийнявши душ після тренування і сходивши на вечерю, гравці поспішають до масажної. Втім, черг у ній немає: в наперед складеному розкладі у кожного гравця свій час для такої приємної і корисної процедури

Після одного із тренувань тренер команди Олег Лужний та півзахисник Олександр Алієв зіграли в теніс-бол. Правила гри прості: на майданчику трохи меншому за тенісний кожен із суперників займає свою половину і за правилами тенісу, тільки маючи необмежену кількість дотиків у повітрі, ведеться гра до десяти очок. Більшість присутніх, а за грою майстрів спостерігало багато динамівців, віддавали перевагу молодому і технічному Алієву. Та ба! Можливо втома Алієва після напруженого тренування, або майстерність Лужного, але рефері міні-матчу Олег Гусєв зафіксував перемогу тренера.

В середу в розкладі динамівців два тренування. А в четвер другий контрольний матч у нинішньому році. Суперником команди Юрія Сьоміна стане норвезький «Вікінг». Цей клуб у регулярному сезоні в 2008 році посів шосте місце.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер