»Динамо» в Марбельї, день другий: суботник біля моря

»Динамо» в Марбельї, день другий: суботник біля моря
Микола Морозюк

У законний для більшості громадян країни вихідний Юрій Сьомін запропонував динамівцям зовсім не релакс-програму. Вже у восьмій годині ранку група спортсменів у біло-синіх костюмах вийшла на узбережжя Середземного моря, де спершу зробила пробіжку, а потім на піску старанно виконала запропоновані Віченцо Пінколіні вправи.

Перед другим тренуванням, проведеним уже на натуральному полі, Юрій Сьомін від імені колективу привітав Миколу Морозюка з днем народження. Перспективний півзахисник в якості презенту до 21-річчя отримав із рук головного тренера приємний і пам'ятний подарунок – м'яч із автографами партнерів по команді.

Коротко про тих, хто не брав участь у суботніх тренуваннях. Це Богуш, Зозуля, Вукоєвич і Нінкович. У перших трьох ушкодження незначні і незабаром вони повернуться до загальної групи. Недовго залишилося індивідуально працювати з тренером з фізпідготовки Борисом Пейраком Нінковичу. Відновлювальний післяопераційний період позаду і зараз у деяких вправах, в яких виключена боротьба, Мілош вже бере участь.

Стислі терміни підготовчого циклу і близькість офіційних матчів тренерський штаб враховує в побудові тренувальної програми. На вечірньому тренуванні гравці були розбиті на дві групи і зіграли на все поле два тайми по п'ятнадцять хвилин. Щоб подивитися в справі всіх футболістів, склад команд налічував по 13 чоловік. Поєдинок «жовтих» проти «зелених» вийшов вельми бойовий і закінчився внічию 1:1. Спершу відзначився Гіоане, а потім Гусєв завершив сольний прохід точним ударом у рамку воріт Шовковського. Враховуючи кількість гравців на полі, складно оцінити взаємодію ліній і рівень командних дій. По складу команд кожний з уболівальників може зрозуміти, що вже зараз тренерський штаб хоче визначити групу гравців основного складу. Отже, в жовтих накидках грали Шовковський, Бетао, Михалик, Діакате, Бетао, Корреа, Ель Каддурі, Єременко, Гіоане, Кравченко, Алієв, Мілевський і Бангура. Їм протистояли «зелені» Рибка (у перерві його замінив Загладько), Сахневич, Верховцов, Пайович, Хачеріді, Допілка, Саблич, Чернат, Морозюк, Гусєв, Шацьких, Кравець і Ярмоленко.

У неділю кияни проведуть перший контрольний матч. Суперником «Динамо» стане німецький «Унтерхахінг», який також готується до сезону на півдні Іспанії. Поєдинок розпочнеться о 17.00. Он-лайн трансляцію матчу проведе офіційний клубний сайт, трохи пізніше дивіться найцікавіші моменти зустрічі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер