«Динамо» в Марбельї: чергуючи матчі з тренуваннями

«Динамо» в Марбельї: чергуючи матчі з тренуваннями

Чергуючи матчі з тренуваннями

У вівторок «біло-сині» провели одне тренування в Marbella Football Center. Увечері у команди було теоретичне заняття.

У середу вранці, напередодні гри з «Малагою», «Динамо» повним складом також провело тренування. Акцент у ньому робився на відпрацювання стандартних положень – штрафних та кутових. Контролював цей процес Олег Блохін, у той час як Сергій Ребров та Сергій Федоров займалися з другою групою, яка тренувалася на сусідньому міні-полі.

У відмінному настрої, незважаючи на напружену роботу, перебувають не лише футболісти, а й тренери. Коли заняття динамівців уже розпочалося, на сусідньому полі якраз нагороджували дніпропетровський «Дніпро», який переміг на турнірі AdF Diamonds Cup. «Просто ми там не брали участі, – жартома сказав наставник динамівців, підморгнувши Сергію Реброву – Сірий, кубок проґавили!». «У нас у музеї таких багато!» – посміхаючись, парирував Сергій Станіславович.

Одужуємо

Приємні новини надійшли з лазарету. Як повідомив головний лікар команди Леонід Миронов, усі троє гравців, які останніми днями тренувалися за окремою програмою, одужують. Поглиблене обстеження Дьємерсі Мбокані показали, що побоювання не виправдалися й серйозного пошкодження у конголезького форварда немає. Дискомфорт, на який він скаржився, був пов'язаний із вродженою плоскостопістю, через що Дьємерсі навіть не використовує устілки у взутті.

Стан Євгена Хачеріді, в якого було пошкоджене коліно, з кожним днем покращується, й завтра планується його повернення до загальної групи. Навіть візуально тренування в обох гравців стали інтенсивнішими, проте, за словами Леоніда Андрійовича, відразу «кидати в бій» їх не рекомендується, й тому навантаження зростають поступово.

Що стосується Джермейна Ленса, то він, за словами клубного лікаря, практично здоровий. Сьогодні Джермейн уже тренувався в загальній групі, беручи участь у двохсторонці, яку Сергій Ребров проводив на маленькому полі. Однак, у сьогоднішньому матчі з «Малагою» ані Джермейн, ані Мбокані з Хачеріді брати участі не будуть.

Останні зміни в календарі контрольних матчів

Затверджено остаточний розклад контрольних матчів «Динамо» під час другого збору.

Отже, сьогодні, о 19:00 за київським часом, «біло-сині» в гостях зіграють із «Малагою» Бернда Шустера. Вже завтра о 18:00 динамівці зустрінуться з командою «Марбелья» на полі тренувального центру Marbella Football Center. А в неділю відбудеться остання гра нашої команди на цьому зборі проти болгарського клубу «Любимець». Початок зустрічі – о 17:30 за Києвом.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер