«Динамо» в Марбельї: після ігрових днів знову етап тренувань

«Динамо» в Марбельї: після ігрових днів знову етап тренувань

Веселун Аруна

У п'ятницю «Динамо» провело одне тренування у Marbella Football Center. Першим на тренувальне поле вийшов Олександр Шовковський, відразу за ним – віце-капітан Олег Гусєв. Гравці були поділені на дві групи. До першої увійшли ті, хто брав участь у вчорашньому матчі проти «Марбельї», а до другої – переважно футболісти, які днем раніше вийшли в основі проти «Малаги».

Однак спочатку була «обов'язкова програма» – пробіжка навколо поля, розминка, розтяжка. Потім у хлопців, які грали вчора, тренування продовжилася в полегшеному, відновлюючому режимі. На ній у центрі уваги опинився Лукман Аруна. Підключившись до Рижука, Калитвинцева, Цурікова, Сидорчука та Ягодінскіса, Лукман довго не хотів заходити до центру квадрата, незважаючи на те, що почав вправу пізніше. Завершивши вправу, нігерієць почав активно коментувати події, що відбувалися на сусідньому полі.

Безус та Ярмоленко vs Гармаш та Кравець

А там у цей час відбувалося цікаве протистояння. На міні-полі з футбольним газоном, тенісною розміткою та сіткою відбувся матч із так званого теніс-болу.

У поєдинку зійшлися Андрій Ярмоленко та Роман Безус з одного боку й Денис Гармаш та Артем Кравець з іншого.

Протистояння вийшло настільки захоплюючим, що навколо цього майданчика зібралися й невеликі імпровізовані трибуни, переважно з лікарів, масажистів та адміністраторів команди. Спостерігала за перипетіями протистояння й група гравців, які розтягувалися неподалік під чітким контролем Віталія Кулиби. Однак матч хлопці так і не встигли дограти – тренування завершилося за рахунку 2:2.

Відновилися – й знову до роботи

Трохи поспостерігав за грою в теніс-бол й Олег Блохін, проте незабаром після початку партії пішов на велике поле – там у цей час група гравців почала відпрацьовувати тактичні схеми.

Відновлення у футболістів, які брали участь у грі з «Малагою», проходило вчора, під час спарингу іншої групи з «Марбельєю».

Увечері на всіх гравців чекало теоретичне заняття. А вже завтра команда знову буде тренуватися у футбольному центрі двічі – вранці та ввечері.

У неділю у «біло-синіх» запланована остання контрольна гра на цьому зборі проти болгарського клубу «Любимець».

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер