»Динамо» в Маріуполі, Ель Каддурі в Києві

У п’ятницю ввечері делегація «Динамо» чартерним рейсом прибула до Маріуполя. Приймаюча сторона поклопоталася щодо комфортного й швидкого проходження гравців і тренерів усіх аеропортових контролів, підігнавши автобус прямо до трапа літака. Отже за якихось півгодини після приземлення динамівці вже розміщувалися в номерах найкомфортабельнішого готелю міста. До речі, Маріуполь зустрів киян достатньо теплою й сухою погодою. Вдень було сонячно, температура піднялася до десяти градусів вище нуля. Після заходу сонця стало трохи прохолодніше.

Як повідомив прес-секретар «Динамо» Олексій Семененко, на гру з «Іллічівцем» із Києва вирушили 19 футболістів. У заявочному протоколі на гру, як відомо, одному з них місця не знайдеться. У Києві залишився Бадр Ель Каддурі, який напередодні підхопив легку застуду. Немає й Богуша, якого кількома днями раніше прооперували в Німеччині. В «Іллічівця» через дискваліфікацію на поле не вийде Станіслав Микицей.

У прямому ефірі на території України матч «Іллічівець» - «Динамо» транслюватиме Перший національний. Також «картинку» з Маріуполя зможуть побачити мешканці інших країн на наступних телеканалах: Інтер+, НТВ-плюс Наш футбол (Росія), Polsat Futbol (Польща), Boom Sport Two (Румунія), Kuwait TV3 (Ближній Схід і Північна Африка).

Залишається додати, що матч «Іллічівець» - «Динамо» відбудеться 6 березня, в суботу. Початок о 15:00.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер