»Динамо» в Мінську: тренування не буде

»Динамо» в Мінську: тренування не буде

У нинішньому році «Динамо» залишилося провести два матчі, обидва в рамках Ліги Європи. 2-го грудня в Мінську на підопічних Олега Лужного чекає серйозний іспит у БАТЕ, на даний момент лідера групового турніру. Кияни не приховують, що бажають фінішувати на першому місці, а для цього вкрай бажано поїхати зі столиці Білорусі з трьома очками.

Наступного дня після гри із «Севастополем» гравці «Динамо» відновлювалися, а в понеділок розпочали підготовку до матчу з БАТЕ, провівши в Кончі-Заспі тренування. Спочатку до Мінська динамівці планували вилетіти в середу вранці, ввечері цього ж дня протестувавши поле і провівши тренування на стадіоні «Динамо». Проте свої корективи внесла погода.

Через морози в Мінську, в день матчу синоптики прогнозують температуру нижче за десять градусів, тренерський штаб прийняв рішення провести в середу передматчеве тренування в Кончі-Заспі (початок о 17:00, відкрите для преси). А після нього, о 20:00, рейсом номер 7 W 7777 (!) з аеропорту Бориспіль узяти курс на Мінськ. Оселившись у готелі «Європа», гравці вирушать відпочивати, а Олег Лужний та один із футболістів у конференц-залі стадіону «Динамо» проведуть регламентну прес-конференцію.

У четвер уранці в планах команди теоретичне заняття, відпочинок... Стартовий свисток іспанського арбітра Сезара Муньєса Фернандеса про початок матчу БАТЕ – «Динамо» пролунає о 22:05.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер