»Динамо» в Ньюкаслі. День перший

»Динамо» в Ньюкаслі. День перший

У понеділок чартерним рейсом V V 369 київські динамівці прибули в Ньюкасл. Англійське місто зустріло українську делегацію, яка нараховує 150 чоловік (гравці, тренери, керівництво, вболівальники та журналісти), похмурою погодою.

Гравці зупинилися в комфортабельному Marriott Gosforth Hotel. Опісля прибуття команда “отримала” кілька годин відпочинку. Згодом керманич “Динамо” в прес-центрі поспілкувався з журналістами, а гравці провели тренування на полі домашньої арени “Ньюкасла”.

Повний список динамівців, що прибули в Англію, виглядає так: Віталій Рева, Олександр Шовковський, Юрій Дмитрулін, Тіберіу Гіоане, Андрій Несмачний, Ласло Боднар, Горан Саблич, Горан Гавранчич, Андрій Гусин, Віталій Лисицький, Бадр Каддурі, Георгій Пеєв, Валентин Белькевич, Діого Ринкон, Флорин Чернат, Леандро, Олександр Мелащенко, Максим Шацьких.

На полі “Сент-Джеймс Парк” динамівці тренувалися близько години. Після розминки підопічні Олексія Михайличенко провели двосторонню гру на одній половині поля, а згодом відробляли удари по воротам.

На матчі очікується близько 42-45 тисяч уболівальників. Освітлювати поєдинок будуть 50-ть українських журналістів й стільки ж їх британських колег. Ввечері в Ньюкаслі пішов дощ і, не виключено, що матч проходитиме за такої погоди.

Хлопці знаходяться у гарному настрої. За словами Олексія Михайличенко грати будуть тільки на перемогу і сподіваються вирушити до Києва в “гарному настрої”.

У господарів практично немає проблем зі складом. Через дискваліфікацію не зможе зіграти Крейг Белламі, під питанням вихід на поле Нолберто Солано. Натомість залікували травми Кірон Дайєр і Ломано Луа Луа. До речі, місцеві журналісти не сумніваються, що місце в воротах посяде не Шей Гівен, а Стив Харпер.

Обслуговуватиме матч “Ньюкасл” – “Динамо” суддівська бригада з Іспанії на чолі з 44-річним Хуаном Антоніо Фернандес Марином. На його рахунку багато матчів найвищого рівня, в тому числі ігри Україна – Білорусь та “Марибор” – “Динамо”. Допомагатимуть Марину його співвітчизники Антоніо Карлос Патерна та Франциско Гонсалес Родригес. Делегат УЄФА Душко Грабовац (Хорватія).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер