»Динамо» в новому сезоні. Думка спеціалістів

»Динамо» в новому сезоні. Думка спеціалістів

Три очки в трьох турах. Такий результат старту «Динамо» в новому чемпіонаті. Час говорити про кризу, однак, оглядаючись на минулі роки, коли команда також без форсажу входила в сезон, на варти посипати голову попелом. Так переважно вважають футболісти вітчизняного футболу, до яких із проханням прокоментувати виступ «Динамо» в перших турах чемпіонату звернулись кореспонденти www.fcdynamo.kiev.ua.

Євген Рудаков, воротар «Динамо» та збірної СРСР 70-х років, зараз тренер ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського:
- Зараз команда не готова до серйозних ігор. Не бачу зіграності, взаєморозуміння гравців на полі. Але це не найголовніше, на початку сезону з цією проблемою зіштовхуються практично всі команди. У «Динамо» в останніх іграх, зокрема з «Чорноморцем», не бачу бойового настрою та самовіддачі. Саме ці якості у минулі роки дозволяли походити завжди важкий початок сезону з мінімальними втратами. Напевне, тренери висовують претензії підопічним у плані самовіддачі та недостатньої спортивної злості.
Про новачків говорити поки рано, вони ще не вписались у колектив. У «Динамо» поганих футболістів ніколи не було, і зараз немає. Їм потрібен час знайти себе в колективі, притертись один до одного. Як говорять у таких ситуаціях, час лікує. 

                                                                        * * *
Віталій ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ, нападаючий «Динамо» та збірної СРСР 60-х років, зараз тренер ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського:
- Тренери до цих пір не визначили основний склад, його пошук проходить по ходу сезону, в офіційних іграх. Подивіться, у кожному матчі виходять нові гравці, а, значить, змінюється схема гри, хлопцям доводиться підстроюватись один під одного. Непокоїть і слабка гра в захисті. Особливо це проявилось у грі з «Арсеналом». Зараз команді потрібен час, аби заграти на повну силу та вийти на чемпіонський рівень. 

                                                                        * * *
Віктор ЛЕОНЕНКО, нападаючий «Динамо» та збірної України 90-х років:
- Невдачі «Динамо» на старті нинішнього чемпіонату пов’язані з нестачею кваліфікованих футболістів. Утім, це не лише проблема «Динамо», а й усіх команд, які беруть участь у чемпіонаті України. І світла в цьому тунелі я особисто не бачу.

                                                                         * * *
Іван ЯРЕМЧУК, півзахисник «Динамо» та збірної СРСР 80-х років:
- У команді зараз багато новачків, і, звичайно ж, потрібен час , щоб вони зігрались із своїми партнерами. Думаю, від гри до гри вони будуть прибавляти та зможуть швидко влитись у колектив. А там і результат не заставить себе чекати.


                                                                          * * *
Володимир МУНТЯН, півзахисник «Динамо» та збірної СРСР 60-70-х років:
- Важко сказати, що відбувається зараз у «Динамо». Для того щоб дати об’єктивну оцінку, потрібно знаходитись усередині команди і знати всі її проблеми. Щось відбувається, але я не можу сказати, що саме. Усі ми переживаємо із приводу результатів, які демонструє «Динамо», адже на носі матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Сподіваюсь, що криза, у яку потрапила команда, скоро мине, і тоді ми побачимо справжнє «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер