«Динамо» в листопадовому номері World Soccer

«Динамо» в листопадовому номері World Soccer

 

У першому з них йдеться про те, що Олег Блохін прийняв пропозицію президента клубу Ігоря Суркіса і очолив київське «Динамо».

У другому, в рубриці 6 найкращих літніх трансферів у Східній Європі, був названий аргентинський форвард команди Марко Рубен із наступною характеристикою.

«Після вильоту «Вільяреала» у другий іспанський дивізіон у минулому сезоні і подальшого масового відходу багатьох футболістів із першої команди, фанати «Жовтої субмарини» сподівалися на диво, що їхній аргентинський форвард так само, як півзахисники Бруно Соріано і Маркос Сенна, залишиться вірними кольорам клубу і допоможе йому повернутися до Прімери. Але перспектива зіграти з «Динамо» Київ у Лізі чемпіонів виявилася набагато більш переконливою, ніж пропозиція «Вільяреала». Перебравшись до Іспанії з «Рівер Плейт» у січні 2008 року, йому знадобилося 2,5 роки, щоб стати основним гравцем «Вільярреала», провівши цей час в оренді у «Рекреатіво» і другій команді «Жовтої субмарини». Одного разу Марко викликався до збірної Аргентини, забивши у своєму дебютному матчі проти Польщі в червні 2011 року. Той період був останнім, коли Рубен дійсно перебував у своїй найкращій формі, демонструючи здатність вдало зіграти у верховій боротьбі, прекрасний дриблінг і завдаючи вирішальні точні удари з правої ноги. Однак, на жаль для «Вільярреала», він вирішив зійти на берег з підводного човна якраз тоді, коли, нарешті, почав дійсно приносити йому користь».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер