»Динамо» в об'єктиві УЄФА

У четвер звичний ритм життя на базі «Динамо» в Кончі-Заспі порушив приїзд зарубіжного гостя. Журналіст «Тижневика Ліги чемпіонів УЄФА» Метт Ренделл готував черговий випуск програми, в якій запланований розширений репортаж із Києва, присвячений «Динамо». Для цього він відвідав клубний стадіон, музей, а на базі зустрівся з головним тренером команди Валерієм Газаєвим та футболістом Андрієм Шевченком. А Сергій Ребров, до речі, привітно прийняв знімальну групу в себе вдома.

Андрій Шевченко та Метт чудово один одного зрозуміли італійською. Валерій Георгійович розповів про перспективи «Динамо» в Лізі чемпіонів, повернення до колективу Андрія Шевченка, процес становлення нової команди, а також згадав про свої стосунки з Валерієм Лобановським.

Із екс-нападником «Динамо», а нині асистентом тренера молодіжного складу Сергієм Ребровим журналіст згадав матчі проти «Барселони» 12-річної давнини, феноменальну зв'язку з Шевченком, перехід до «Тоттенхему», повернення до рідної команди в 2005-му, а також гол Саудівській Аравії на Кубку світу-2006. Сергій розповів про свої перші кроки в якості тренера, поділився думкою з приводу кар'єри Андрія Шевченка в «Челсі» та можливого тренерського тандему Шевченко-Ребров.

Що вийшло із спілкування з динамівцями, ви можете побачити наступної суботи, 10-го жовтня, на «Першому національному», чи на офіційному сайті УЄФА.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер