»Динамо» в Полтаві: тренування в день матчу

»Динамо» в Полтаві: тренування в день матчу

Другий день традиційно тиха і спокійна Полтава живе матчем за Суперкубок України. Афіші, які анонсують поєдинок «Динамо» та «Шахтаря», зустрічаються буквально на кожному кроці, місць у готелях міста немає, проблема зайвого квиточка (вартість від 40 до 150 гривень) на гру актуальна вже зараз, таких у касах залишилися одиниці. Усе говорить, що сьогодні ввечері на стадіоні буде аншлаг!

Організованих уболівальників «Шахтаря» буде в Полтаві близько десяти тисяч. Більшість прихильників «Динамо», яких очікується близько чотирьох тисяч, їхали до місця призначення самостійно – поїздами та автобусами. Дивно, незважаючи на кількісну перевагу, в центрі міста людей із помаранчево-чорною символікою майже не видно, чого не скажеш про фанів із біло-блакитними прапорами та шаликами.

На арені «Ворскла» йдуть останні приготування. Напередодні команди провели тренування. «Шахтар» вперше випробував поле в понеділок увечері, а сьогодні о 10:30 провів ще одне заняття. Динамівці через пізнє прибуття до Полтави мали можливість провести розминку лише одного разу – сьогодні вдень. Зайнявши гостьову роздягальню, команда вийшла на поле опівдні, а заняття тривало близько години. Незважаючи на дощову погоду, охайний зовнішній вигляд газону обнадіює.

- Поле в’язке, але, враховуючи таку величезну кількість опадів, могло бути й гірше, – зробив висновок тренер воротарів «Динамо» Михайло Михайлов після тренування. – Якщо під час матчу не почнеться дощ, гадаю, все буде гаразд.

Хлопці з футбольної школи «Ворскли» влаштували нашій команді несподіване вітання: вони вишикувалися у своєрідний живий коридор у тунелі перед виходом на поле. Футболісти пройшли повз них, ляскаючи по долонях. А після тренування найбільш вдалі й настирливі отримали автографи. Але у своїй більшості наші гравці виглядали зосередженими й не відволікалися на подібні речі. Це і правильно, адже ввечері їм доведеться провести важливий поєдинок, в якому можна виграти перший у новому сезоні трофей. А час для знаків уваги настане після фінального свистка.

Матч за Інтер-Суперкубок України «Шахтар» – «Динамо» відбудеться у вівторок, 5 липня, в Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. Олексія Бутовського. Початок о 21:00. У прямій трансляції поєдинок можна буде побачити на телеканалі «Інтер», за текстовим репортажем стежте на клубному сайті «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото www.fpl.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер