«Динамо» у Швейцарії: тренування збірників і голкіперів

«Динамо» у Швейцарії: тренування збірників і голкіперів

У тренуванні взяли участь воротарі, а також гравці національної збірної України, більшість з яких прибули на підготовчий збір напередодні.

Голкіпери, серед яких і герой збірної України на Євро-2020 Георгій Бущан, займалися спеціальними вправами під керівництвом Михайла Михайлова. У тренуванні брав участь і Руслан Нещерет, який працює з обмеженнями і виконує поки лише частину вправ.

У цей час польові гравці виконували необхідний обсяг бігової роботи, а також вправи у квадратах. Керував процесом Огнєн Вукоєвич, який також отримав невелику відпустку після Євро-2020. Нагадаємо, Огнєн входить до тренерського штабу національної збірної Хорватії.

Усі гравці тренувалися в піднесеному настрої, протягом усього заняття з їхніх облич практично не сходили посмішки. Після міні-відпустки збірники повернулися до улюбленої справи з великим бажанням.

У порівнянні із вчорашнім днем ​​у Мерені покращилася погода, на зміну хмарній і дощовій прийшла сонячна. Нагадаємо, учора команда перебазувалася до Женеви з французького Дівон-Ле-Бена і тепер готель команди знаходиться в п'яти хвилинах їзди від тренувального комплексу.

Увечері команда буде тренуватися вже в повному складі, зосередившись на тактичних заняттях під керівництвом Мірчі Луческу.

Нагадаємо, завтра «Динамо» проведе черговий контрольний матч на другому зборі. Суперник – французька «Ніцца». Зустріч розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер