«Динамо» у Швейцарії: з Женеви до Цюріха

«Динамо» у Швейцарії: з Женеви до Цюріха

У понеділок на команду чекав переїзд із Женеви до Цюріха. Час у дорозі зайняв трохи більше трьох годин, і кияни з франкомовної Швейцарії перебралися до німецькомовної. Тут "біло-сині" проведуть найближчі два дні, після чого переберуться до Австрії. Резиденцією киян на цей час став готель Movenpick Hotel Zurich Airport, розташований у передмісті Цюріха.

Після переїзду, обіду і відпочинку динамівці вирушили на вечірнє тренування до сусіднього Вінтертура. У цьому містечку динамівці проведуть контрольний матч з "Атлетиком" із Більбао.

Тренування було насичене ігровими вправами. Після розминки "біло-сині" відточували майстерність у квадратах, як слід розігрівшись. Особливо емоційними були перипетії у квадраті легіонерів - Жерсона Родрігеса, Сідклея, Беніто, Карлоса де Пени, Беньяміна Вербича, Томаша Кендзьори та Іллі Шкуріна.

Далі польові гравці виконували вправи на утримання м'яча, а також бігову ривкову роботу, тоді як голкіпери працювали окремо. Потім "біло-сині" відпрацьовували комбінації і завершення атак.

Це тренування стало передматчевим, оскільки спаринг з "Атлетиком" запланований на доволі ранній час - 15:00 (16:00 за київським часом). Гра пройде на стадіоні "Шютценвізе", домашній арені місцевого клубу "Вінтертур".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер