«Динамо» в Телфсі. Тестування та перегляд матчу збірної України

«Динамо» в Телфсі. Тестування та перегляд матчу збірної України

Кожного разу перед відпусткою гравці отримують індивідуальні завдання, які мають допомогти їм повернутися готовими до виконання своїх професійних обов’язків. На ранковому занятті було проведено тестування 13-х футболістів (Бетао, Алмейда, Данило Сильва, Дуду, Мехмеді, Попов, Кравець, Ель Каддурі, Рибалка, Петров, Нінкович, Юссуф, Каверін), метою якого було визначити нинішній функціональний стан футболістів.

Тест проводили для того, щоб якомога точніше «розбити» команду на групи, відповідно до функціонального стану. В такому випадку тренерський штаб та наукова група отримують можливість найбільш точно підвести хлопців до рівноцінних показників, і вони, у свою чергу, зможуть якісно виконувати завдання тактичного та фізичного плану, які будуть запропоновані їм у рамках тренувального процесу.

Після того, як гравці пройшли тестування, вони перейшли до ігрових вправ. Тренери запропонували футболістам гру в «квадраті» шість на три, в якій одні відпрацьовували утримування м’яча, а інші – відбір. Усі були сповнені азарту, а жартівливі вигуки Валерія Зуєва ставали додатковим стимулом активніше працювати.

Зазначимо, що окремо від основної групи займався Браун Ідейє. У вчорашній двохсторонці нігерієць отримав невелике ушкодження, невдало приземлившись на газон, і сьогодні лише похмуро бігав навколо поля. Також окремо, але з більш інтенсивними навантаженнями, займається й Айїла Юссуф.

Матч між збірними України та Франції, зіграний у рамках групового турніру Євро-2012, змусив внести певні корективи до тренувального графіку «Динамо». Головний тренер вирішив перенести вечірнє заняття на півгодини раніше, щоб футболісти змогли повернутися до готелю Interalpen якраз до початку прямої трансляції. А Бетао ще й підганяв партнерів виконувати вправи швидше, щоб підтримати, за його словами, нашу збірну. Нехай і на відстані…

Юрій Вишневський із Телфс, Австрія

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер