«Динамо» в Тіролі: одне тренування та прибуття Домагоя Віди

«Динамо» в Тіролі: одне тренування та прибуття Домагоя Віди

На суботу для гравців було заплановане одне тренування. Воно проходило в гімнастичному залі, і його перебіг контролював увесь тренерський штаб «Динамо».

Гравцям було запропоновано виконати вправи на розвиток м’язів-стабілізаторів. Вони є надзвичайно важливими для футболістів, адже відповідають за рівновагу, положення тіла. Розвинення цих м’язів спрямоване на те, аби попередити травматизм. Передувало тренуванню у гімнастичному залі двадцятихвилинна пробіжка по альпійським схилам поблизу готелю.

Повернувся до роботи у загальній групі Жуніор Мораес, який декілька днів займався по індивідуальній програмі.

Нарешті до розташування київського «Динамо» прибув хорватський захисник «біло-синіх» Домагой Віда (на фото), який останній із динамівців покинув Євро-2016.

Нагадаємо, що хорвати в 1/8 фіналу мінімально поступилися майбутньому фіналісту чемпіонату Європи – збірній Португалії.

Потім був вільний час, який більшість гравців присвятили активному відпочинку. Здебільшого динамівці провели його на тенісних кортах та грою у настільний теніс.

У неділю «біло-сині» проведуть ранкове тренування на футбольному полі в Лойташі, а вечором зіграють контрольний матч із софійським ЦСКА, після якого австрійський збір для нашої команди буде завершено.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер