«Динамо» в Тіролі: повернення до дворазових тренувань

«Динамо» в Тіролі: повернення до дворазових тренувань

У суботу «біло-сині» знову провели два тренування, обидва – у футбольному центрі Лойташа.

Ранкове тренування розпочалося із установки головного тренера Сергія Реброва, який зазначив, що у попередньому матчі суперник не створив жодних загроз біля воріт Бущана і Коваля, що свідчить про те, що команда зіграла організовано та компактно.

Відразу після цього, вже за звичною схемою, гравці розпочали бігову роботу та фізичні вправи.

За індивідульною програмою займалися такі молоді динамівці, як Віктор Циганков та Павло Оріховський. Перший виконував відновлюючі вправи з тренером із фізичної підготовки Віталієм Кулибою, а Павло Оріховський займався із Хесусом Пінедо. Щоправда, під час вечірнього тренування, Павло вже працював у загальній групі.

У той час, поки динамівці проводили ранкове тренування, до розташування команди прибули українські збірники в особі Євгена Хачеріді, Сергія Рибалки, Дениса Гармаша та Андрія Ярмоленка.

Зазначимо, що всі вони ввечері працювали у тренажерному залі, де набирали оптимальні кондиції під наглядом тренерів по фізичній підготовці.

Вечірнє тренування було цілковито присвячене ігровим та тактичним вправам. Тому голкіперам довелося вирушити до тренувального поля трохи раніше за польових гравців, аби встигнути провести розминку та необхідні спеціальні вправи під керівництвом Михайла Михайлова, після чого воротарі разом із усіма брали участь в ігрових вправах.

Власне, саме тренування розпочалося з вправ із м’ячем, без яких не обходиться жодне заняття, й які є основою кожного тренування «біло-синіх». Заняття було цілком присвячене ігровим вправам. Спочатку короткі передачі та вправи в квадратах, а згодом комбінації із завершенням на кілька воріт, після чого – багато двохсторінок із різною кількістю польових гравців.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер