«Динамо» в Тіролі: різноманітні фізичні та ігрові вправи

«Динамо» в Тіролі: різноманітні фізичні та ігрові вправи

Погодні умови були чудові, то ж всі з великим бажанням занурились у плідний тренувальний процес.

День почався із установки головного тренера Сергія Реброва та привітання тренерського штабу і всієї команди із Днем народження тренера голкіперів Михайла Михайлова.

Спочатку гравці вирушили на розминку, якій передувала невеличка пробіжка по периметру поля.

Потім настала черга активної розминки під началом Хесуса Пінедо, яка включала в себе фізичні навантаження та бігові вправи навколо розставлених у певному порядку стійок.

Після цього на гравців чекала робота із м’ячем, а саме: удари з лету та завершення атак головою із відстані 11-12 метрів.

Зазначимо, що після невеликого пошкодження у спарингу з болгарським «Лудогорцем» повернувся до тренувань атакуючий парагвайський півзахисник Дерліз Гонсалес.

Під час вечірнього тренування основна увага була присвячена ігровим аспектам, моделюванню ситуацій, перед якими футболісти постають під час матчів. Подальші тактичні вправи змушували гравців не лише активно пересуватися по полю, а й багато думати та швидко реагувати. Ці вправи були б непростим завданням для непідготовленої людини, недарма теоретична підготовка до їхнього виконання тривала так довго.

7 липня «біло-сині» проведуть свій четвертий спаринг на австрійському зборі проти румунського клубу «Ботошані».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер