«Динамо» в Туреччині: початок другого збору

«Динамо» в Туреччині: початок другого збору

Нагадаємо, що рано вранці динамівська делегація у складі першої, молодіжної і юнацької команд чартерним рейсом із Києва прибула до Анталії.

Основна команда «Динамо», а також U19 і U21 готуватимуться до відновлення сезону в одному тренувальному комплексі – Titanic Sports Complex, який має декілька полів. До цього спортивного комплексу відноситься і повноцінний стадіон, який вміщує 8 000 глядачів. Саме тут найближчі 10 днів підопічні Мірчі Луческу проводитимуть усі свої тренування та спаринги.

Увечері в день прильоту до Туреччини динамівці провели перше тренування в новому футбольному центрі. До заняття гравці приступили з величезним бажанням, адже другий збір буде більше акцентований на роботу з м'ячем і награванням ігрових зв'язків.

Тренування почалося традиційно – з інтенсивної розминки, яку проводив тренер із фізичної підготовки Віталій Кулиба. Гравці з гарним настроєм виконали всі вправи, після чого стали до відпрацювання коротких передач та вправ із двома нейтральними.

Основний акцент вечірнього заняття був зроблений на відпрацювання тактичних моментів та моделювання ситуацій максимально наближених до ігрових.

Зазначимо, що вже завтра динамівці проведуть свій перший спаринг на другому тренувальному зборі. Суперником нашої команди буде «Лудогорець», який уже дев’ять років поспіль зберігає за собою титул чемпіона Болгарії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер