«Динамо» в Туреччині: не збавляючи обертів

«Динамо» в Туреччині: не збавляючи обертів

Після дня перерви команда повернулася до тренувань у футбольному комплексі готелю Gloria Serenity, запланувавши на суботу дві сесії – ранкову і вечірню.

Погода в Туреччині швидко змінюється. Суботній ранок був сонячним, але при цьому прохолодним і вітряним. Температура повітря не перевищувала +9°C, до того ж вітер був холодним, у зв'язку з чим гравці вийшли на заняття в теплій екіпіровці.  

Розминка була інтенсивною і тривалою, аби футболісти як слід розігрілися. На завершення розминки гравцям була запропонована незвичайна вправа – розділившись на дві команди, на невеликому полі зі стандартними воротами вони зіграли матч, у якому віддавати гольові передачі і забивати голи можна було лише головою. При цьому якщо м'яч бився об газон, то гравець брав його до рук і міг передати своєму гравцеві тільки пасом назад.

Потім команда взялася до роботи на половині поля. Троє гравців групи атаки вибігали з м'ячем із середини поля на ворота, які обороняли двоє захисників і воротар. Перед початком атаки і гравці групи оборони, і групи атаки повинні були подолати тренувальні стійки за лицевою і центральною лініями відповідно. Таким чином моделювалися ігрові ситуації швидких випадів три у два.

У цій вправі, як і в інших, на рівні з усіма брав участь захисник Артем Шабанов, який повернувся до загальної групи. 

Далі команда працювала над швидким пасом, утриманням і виходом з-під пресингу шляхом переводу м'яча в обмеженому просторі.

Завершилося ранкове тренування вправою на розвиток вибухової швидкості.

Увечері динамівці проведуть ще одне заняття в тренувальному комплексі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер