»Динамо» - «Ваккер» (Інсбрук). Говорять тренери

»Динамо» - «Ваккер» (Інсбрук). Говорять тренери

Після товариського матчу «Динамо» - «Ваккер», який закінчився з рахунком 1:0 на користь киян, наставники обох команд дали бліц-интервю корреспонденту www.fcdynamo.kiev.ua.

Анатолій Дем'яненко, головний тренер «Динамо»:

- Важко було вимагати від хлопців високої якості гри. Важливіше – отримати повну самовіддачу, на 100 відсотків, та побачити, наскільки гравці на даний момент готові до сезону. Ефект від гри ми отримали. Гравцям було дане навантаження, тим паче, вранці у день гри ми проводили тренування. Гадаю, гру з «Ваккер» можна занести до активу. Були помилки, але дуже приємно, що ми не пропустили. Підготовка до сезону триває.

- У кожному з таймів на поле вийшли новачки – Бушич і Махдуфі. Ваша думка про їхню гру?

- Вони склали непогане враження. Особливо Махдуфі. З його передачі був забитий гол, він створив кілька непоганих моментів та міг сам відзначитись.

- Загальне враження від зборів «Динамо» в Австрії?

- Усе іде за планом. Попереду два ігрових дні та три контрольних поєдинки. Футболісти працюють із повною віддачею, їм дуже важко. Як говорять тренери, такі дні потрібно просто «перетерпіти».

                                                                          * * *

Ларс Зендергаард, голвний тренер «Ваккер» (Тіроль):

- Ми грали проти дуже сильної команди, рівень гравців якої дуже високий. Наша команда намагалась на рівних грати з «Динамо», використовувати усі наявні шанси. Хоча, чесно зізнатись, сьогодні їх у нас було не багато.

- У якому із таймів «Динамо» вам сподобалось більше?

- Імпонувала гра після перерви. Я уважно слідкую за європейським футболом та добре знаю можливості «Динамо». Надійний у захисті Владислав Ващук, наші гравці лише наприкінці матчу зуміли створити кілька хороших моментів. На жаль, ми їх не використали.

- Кого з гравців «Динамо» можете виділити окремо?

- Усіх! Не можу нікого виокремити. Як і будь-який тренер, я більше слідкував за своїми гравцями. Гра «Динамо» мені сподобалась.

- У контексті підготовки до чемпіонату Австрії ви задоволені спарингом із «Динамо»?

- Мені дуже сподобалось, що на звичайну футбольну гру прийшло так багато уболівальників. «Динамо» оперативно погодилось на проведення матчу з нами, це дуже важливо напередодні чемпіонату. Аби на рівних зіграти з «Динамо», моїм гравцям довелось би зібратись та повністю сконцентруватись на грі.


www.fcdynamo.kiev.ua (Інсбрук - Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер