«Динамо» – «Валенсія». Що про нас думають в Іспанії

«Динамо» – «Валенсія». Що про нас думають в Іспанії

Напевно користувачам офіційного сайту «Динамо» (Київ) буде цікаво дізнатися, що про нас думають у країні нашого суперника.

Олег Блохін подивиться та проаналізує

«Динамо» проводить останні дні підготовки перед майбутніми матчами з «Валенсією». Головний тренер команди Олег Блохін тим часом сьогодні приїде до Севільї, де на стадіоні «Рамон Санчес Пісхуан» подивиться на гру майбутнього суперника для аналізу, щоб бути максимально підготовленим до майбутнього суперництва з «кажанами».

Мандруючи вздовж Коста-дель-Соль

«Динамо» провело свій останній офіційний матч 12 грудня минулого року в заключній грі групового етапу Ліги Європи проти віденського «Рапіда» (3:1). Після цього команда, починаючи з 22 січня, подорожуючи вздовж узбережжя Коста-дель-Соль, проводила контрольні зустрічі в Естепоні, Бенаавісі, Ла Кала де Міхасі та Марбельї. Чемпіонат України взимку через низькі температури бере паузу. Для киян два матчі з «Валенсією» стануть прелюдією до поновлення національної першості та принципового протистояння 2 березня на НСК «Олімпійський» у Києві з головним суперником – донецьким «Шахтарем».

Зосередитися на «Валенсії»

Після чергового спарингу Олег Блохін заявив, що переконаний, що його команда перебуває в хорошій фізичній готовності. «Зараз ми готові витримати 90 хвилин в хорошому темпі», – заявив головний тренер офіційному сайту свого клубу. Динамівський тренерський штаб уважно стежив за тим, як розвиває свою роботу в «Валенсії» Хуан Антоніо Піцці та переглянув більшість матчів левантійців у 2014 році. Українці вважають, що вони готові поліпшити свої ігрові показники в другій частині сезону. Зараз же вся їхня енергія та увага зосереджені на перемозі над «Валенсією».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер