»Динамо» повернулось до Києва. Попереду Суперкубок

»Динамо» повернулось до Києва. Попереду Суперкубок

У понеділок вдень чартерним рейсом із Інсбруку делегація київського «Динамо» приземлилась в аеропорту Бориспіль. Не заїжджаючи додому, гравці та тренери відразу вирушили на базу в Конча-Заспі

Ввечері гравці основного складу, які прийматимуть участь у матчі за Суперкубок, проведуть тренування. Частина футболістів, які проходили збори в Австрії, приєднається до гравців «Динамо-2» і разом із резервістами розпочнуть підготовку до матчу в Одесі.

За словами Анатолія Дем'яненка, сьогодні ввечері відбудеться консиліум тренерського штабу, на якому буде окреслено коло гравців на матч у вівторок. Швидше за все, до нього увійдуть семеро футболістів, які тренувались із першою командою. Це воротар Олександр Рибка, захисники Горан Гавранчич, Мар'ян Маркович, Віталій Мандзюк, півзахисник Балаж Фаркаш, нападаючі Володимир Лисенко і Томаш Бушич.

Виліт до Одеси у «Динамо» заплановано на вівторок, на 17.00. Із аеропорту команда вирушить прямо на стадіон «Чорноморець». Нагадаємо, що матч за Суперкубок України між «Динамо» та «Шахтарем» розпочнеться о 20.30. 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер