«Динамо» відкриває двері дітям Донбасу

«Динамо» відкриває двері дітям Донбасу

Серед них помітно виділялася група дітей віком від п'яти до дванадцяти років, у супроводі батьків та вихователів, які зайняли місця на трибуні й біля кромки поля. Близько шістдесяти юних глядачів – переселенці з Донецької та Луганської областей, де вже котрий місяць життя та здоров'я мирних жителів у небезпеці.

Дітлахи зі східних областей зараз живуть у передмісті Києва. Допомога в облаштуванні на новому місці, проведенні дозвілля та багато іншого, що так необхідно для повноцінного життя, їм надають Управління сім'ї, молоді та спорту Київської держадміністрації, Фан-клуб Братів Кличків, Благодійний фонд Стели Захарової «Спорт і діти», київське міське відділення НОК України та футбольний клуб «Динамо» (Київ).

Після закінчення тренування до дітвори підійшов головний тренер «Динамо» Сергій Ребров, гравці команди Максим Коваль та Олександр Рибка. Від ФК «Динамо» була вручена сувенірна продукція, квитки на матч УПЛ «Динамо» – «Ворскла», а деякі з дітей перед початком цього поєдинку виведуть гравців обох команд на поле.

«Ми докладаємо всіх зусиль, щоб діти зі східних областей України почувалися в Києві комфортно і максимально безпечно, – розповідає начальник Управління сім'ї, молоді та спорту Київської держадміністрації Вадим Костюченко. – Вони живуть в облаштованому пансіонаті, намагаємось урізноманітнити дозвілля цікавими акціями та заходами. Ми сподівається, зовсім скоро на Донбасі відновиться мир, діти з батьками повернуться до своїх рідних міст та сел, а від перебування в Києві у них залишаться лише найприємніші спогади».

* Фото А.Лукацький

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер