«Динамо» – «Вікторія» (Пльзень): останні новини перед грою

«Динамо» – «Вікторія» (Пльзень): останні новини перед грою

Динамівці вирішили не їхати зранку до тренувального центру, обмежившись півгодинною пробіжкою по набережній. За своєю програмою займаються воротарі, тож Шовковський та Рибка, які будуть грати сьогодні проти «Вікторії», залишилися разом із командою, а Коваль та Рудько разом із Михайлом Михайловим вирушили до Marbella Football Center, де провели годинне тренування.

Матч проти «Вікторії» буде особливим для двох динамівців – Сергія Рибалки та Владислава Калитвинцева. За часів виступів у чеському «Словані» вони неодноразово протистояли пльзенцям на футбольному полі, й сьогоднішній матч відновить у пам’яті приємні спогади виступів у Лібереці.

Стартовий склад на сьогоднішню гру з «Вікторією» буде наступним: Шовковський, Віда, Драгович, Хачеріді, Антунеш, Рибалка, Сидорчук, Беланда, Ленс, Ярмоленко, Кравець. Відзначаємо повернення до складу захисника Євгена Хачеріді, який через проблеми зі здоров'ям не брав участі в двох попередніх товариських матчах.

Спаринг між «Динамо» та «Вікторією» відбудеться на одному з полів Marbella Football Center. Початок – о 17:00 за київським часом. Як завжди, до вашої уваги текстова онлайн трансляція на офіційному клубному сайті, а відео трансляція – на Динамо Київ YouTube.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер