«Динамо» Київ – курс на Ліверпуль

«Динамо» Київ – курс на Ліверпуль

Першим до зали аеропорту зайшов Сергій Ребров, за ним – гравці команди.

Сергій Станіславович залучив на матч із «Евертоном» 22 гравці. Щоправда, один із них точно не візьме участі в завтрашній грі. Просто підтримати команду полетів травмований Євген Макаренко.

Біля стійок для реєстрації на них уже чекав адміністратор команди Віктор Кашпур, який оформив паспорти, щоб процес проходу через контроль зайняв меншу кількість часу.

Гравці перебували в хорошому настрої, особливо найкращий бомбардир нашої команди в нинішньому розіграші Ліги Європи Андрій Ярмоленко, якому напередодні дисциплінарний комітет УЄФА скоротив триматчеву дискваліфікацію до однієї гри, що дозволить йому взяти участь в обох матчах проти команди Роберто Мартинеса.

Зазначимо, що в столиці України залишився голландський нападник Джермейн Ленс. Йому необхідно буде пройти медичні процедури після пошкодження, якого він зазнав у матчі 16-го туру УПЛ з донецьким «Олімпіком».

Об 11:05 за київським часом чартерний літак із динамівською делегацією на борту здійнявся в небо й узяв курс на міжнародний аеропорт Ліверпуля.

Час у дорозі складе трохи менше чотирьох годин.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер