«Динамо» - «Волинь»: останні новини перед грою

«Динамо» - «Волинь»: останні новини перед грою

Разом з матчем «Зоря» - «Дніпро», цей поєдинок стане останнім у турі. Зустрічаються перша та тринадцята команди за підсумками 20-ти ігрових тижнів. Зазначимо, що з лучан було знято цілих 18 турнірних очок за рішенням ДК ФІФА. Інакше динамівський суперник знаходився б на 6 місці.

Вранці в день матчу відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, в якій формі команди розпочнуть гру. Динамівці зіграють у домашньому, білому комплекті форми (голкіпер або в жовтому, або в зеленому - буде вирішено безпосередньо перед матчем), а гості - у формі червоного кольору (воротар в синьому).

Відзначимо, що у складі «Динамо» не зможе взяти учаті у матчі Євген Хачеріді, якого дискваліфіковано через перебір жовтих карток. Під загрозою дискваліфікації перебуває ще один центральний захисник – Александар Драгович. У разі отримання попередження у грі з луганчанами він пропустить наступний матч.

Сьогодні в Києві тепла, сонячна погода, ймовірність опадів синоптики виключають. Температура повітря під час гри становитиме близько 20°С.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер