«Динамо» – «Волинь». Квитки в терміналах самообслуговування!

«Динамо» – «Волинь». Квитки в терміналах самообслуговування!

Як повідомили в банку, тепер придбати квиток на футбол можна за півтори хвилини без черг та додаткових комісій у будь-якому з 8500 терміналів по всій Україні.

- Спеціально для футбольних уболівальників ми розробили найшвидший, зручний та надійний спосіб придбання квитків, без черг, без перекупників, без націнки,
каже керівник Напряму «Електронні квитки» ПриватБанку Христина Кармазіна.  Термінали є в кожному відділенні ПриватБанку, в найбільших торговельних центрах українських міст.

Для придбання квитка в терміналі достатньо натиснути на екрані меню «Квитки», назву команди та дату проведення матчу. Обравши зручний сектор та місце на стадіоні, залишається оплатити квиток готівкою або банківською картою. На роздрукованому в терміналі квитку вказано унікальний штрих код, який неможливо підібрати або згенерувати, а також зазначено інформацію про матч та правила поведінки на стадіоні.

Для вболівальників київського «Динамо» буде приємно дізнатися, що електронні квитки на матчі, які проходять на НСК «Олімпійський», обмінювати не потрібно, вони скануються турнікетом на вході на стадіон.

- Перед запуском послуги ми тестували зчитування унікального штрих-коду на роздрукованому квитку, навмисно надриваючи та імітуючи легку потертість чека терміналу, турнікети стадіонів легко читають код квитка, який навіть кілька днів пролежав у кишені,
зазначила Христина Кармазіна.

www.lb.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер